Sund Kost >> Kost

Godtgørelse for at Bruge Spinat Som et jerntilskud

Skrevet af Melodie Anne ; Opdateret: December 02, 2018

Spinat er en sand nærende mad. Det er fyldt med fibre, kalcium og jern-bare for at nævne et par stykker – alle for en minimal mængde af kalorier per portion. Selvom du får nogle jern fra dine foretrukne grønne grønne, det bør ikke være den eneste kilde til jern i din kost. Spinat er en naturlig bestanddel, der blokerer nogle af strygejern dit system kan absorbere. Du kan dog tage et par skridt til at øge jernoptagelsen fra spinat.

Et Relativt Lavt Niveau af Jern

En kop rå spinat har 0.8 mg jern. Dette er lidt mindre end 4 procent af de 18 mg jern kvinder har brug for hver dag, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. Men mænd, der kun kræver 8 mg jern om dagen, så 1 kop rå spinat udgør 10 procent af den henstilling for mænd. Madlavning spinat fjerner vand, hvilket gør det mere næringsstof tæt. Du vil få næsten 6.5 milligram jern fra 1 kop sauteret spinat, hjælper dig med at komme endnu tættere på dine ønskede beløb.

Lav Jernoptagelsen

Selv om, at overdænge spinat salat giver dig strygejern, at det også er et naturligt kemisk stof kaldet oxalsyre, som binder sig med nogle af de strygejern, der gør det sværere for dit system til at absorbere. De fleste bladgrøntsager har oxalsyre, der gør det næsten uundgåelige. Den type af jern i alle vegetabilske fødevarer, herunder spinat, der er kendt som nonheme jern. Denne type af jern er allerede svært for kroppen at bruge. Du kan kun absorbere 2 til 20 procent af nonheme jern fra vegetabilske fødevarer, Kontoret for Kosttilskud rapporter. Da spinat har oxalsyre, der blokerer nogle af de nonheme jern absorption, du er mest sandsynligt at absorbere tættere på den nedre ende af intervallet.

Forbedrer Jernoptagelsen

Selvom spinat har oxalsyre, der minimerer jernoptagelsen, madlavning veggie kan hjælpe. Madlavning spinat udgivelser nogle af oxalsyre, som gør det lettere for kroppen at absorbere mere jern. Sautee spinat med et strejf af olivenolie, hakket hvidløg og hakkede tomater. Har du en dampende vegetabilske side til enhver entre og være mere tilbøjelige til at få mere jern fra det.

Servering Spinat for Øget indhold af Jern i kosten

Hvis du er vild med spinat og omfatter det i flere retter i løbet af ugen, parre den med C-vitamin-rige fødevarer, som appelsinjuice, jordbær eller rød peberfrugt. C-Vitamin øger nonheme jern absorption, der hjælper din krop absorbere lidt mere. Parring spinat med hæm-jern fødevarer, som kød, fisk, skaldyr og fjerkræ, også forbedrer nonheme jern absorption. Prøv serveres en overdådig mængde af dampet spinat med et par skiver af lean flanke bøf, eller tilsæt spinat til din morgen frugt smoothie til at få en generøs dosis af vitamin C.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

ADVERT

Mest populære