Sund Kost >> Kost

Hvad Er Dr Junger ' s Afskaffelse Kost?

Præmissen bag Dr. Junger Afskaffelse Kost, som ofte kaldes Clean program, eller bare Ren, er at skære visse fødevarer, der kan hjælpe dig med at tabe sig og forbedre din generelle sundhed. Rene er mindre om at tabe sig, og mere om at rense kroppen for at hjælpe med at forbedre sundheden. Da programmet omfatter kolon renser og tonika, er det vigtigt at tale med din læge, før du starter.

Oprindelse

Clean-programmet er en 21-dages kost, der blev skabt af Dr. Alejandro Junger, en succesfuld kardiolog i New York City. Det formål at skabe den kost, var at hjælpe patienter med visse medicinske tilstande, såsom irritabel tyktarm, hovedpine, allergi, depression, træthed og søvnløshed. Dr. Junger rapporter om, at mange af disse problemer opstår på grund af visse giftstoffer, der danner reaktion på at spise usunde og urene fødevarer. Hans plan har til formål at eliminere giftstoffer og genoprette en sund balance i kroppen, som Dr. Junger mener, forbedrer sundheden og kan reducere symptomerne.

Mål

Der er tre mål inden for Clean-programmet, og de kaldes de tre centrale søjler. Den første søjle kræver, at du til at fjerne giftstoffer fra din krop ved at undgå forarbejdede fødevarer, valg af økologiske fødevarer og fjerne dårlige bakterier i dit tarmsystem. Den anden søjle er den gendan fase og kræver, at du spiser masser af næringsstof-tætte fødevarer, såsom frugt, grøntsager og nødder, mens også at tage kosttilskud og få 15 minutters ubeskyttet udsættelse for sol hver dag for at øge din D-vitamin-niveauer. Den sidste søjle er forynge fase af kosten. I løbet af denne fase, vil du lære måder at forbedre din sundhed gennem massage, saunaer og mægling.

Hvad Kan Du Spise

Mens der er visse fødevarer, man ikke kan spise på den Rene program, du har en bred vifte af nærende valg så du vil ikke føle sig berøvet. De fleste frugter og grøntsager, såsom bladgrøntsager, squash, agurk, gulerødder, squash, broccoli, asparges, mango, ananas, bær, ananas, æbler og vandmelon er inkluderet på det Rene plan. Du kan også spise mange korn, herunder brune ris, hirse og quinoa, samt linser og bønner. Fisk, magert spil kød, lam, and, kylling og kalkun er også tilladt. Godkendt drikkevarer, der omfatter vand, grøn te, ris, mælk og mandel mælk.

Overvejelser

Dr. Junger anbefaler, at tilføje motion til din daglige rutine, også fordi det har en rensende egenskaber og forbedrer din generelle sundhed. En ulempe er at det program, dog, er prisen. Ud over at købe bogen, kan også anbefaler, at du bruger måltid-udskiftning shakes og udrensning shakes, som kan være ganske dyrt. En anden ulempe er, at den Rene programmet understøtter også brugen af colonics og kolon renser, hvilket kan føre til dehydrering, tarm perforeringer, infektion og en forkert elektrolyt balance, i henhold til MayoClinic.com.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

  • Billeder.com/PhotoObjects.net/Getty Images
ADVERT

Mest populære