Sund Kost >> Andre

Du må ikke Ignorere Dine Natrium Indtag

Oversigt

Natrium har udviklet et dårligt ry i løbet af de år; dog, dette mineral bliver først skadelige, når du spiser for meget. Natrium faktisk har flere vigtige roller i kroppen, herunder transmission af nerveimpulser, væske balance og muskel sammentrækning. På grund af dette, er det vigtigt at forbruge natrium i moderate mængder. Nogle fødevarer, såsom grøntsager, mælk, kød og skaldyr, naturligvis indeholde natrium, selv om de fleste natrium kommer fra emballerede og forarbejdede fødevarer og salt tilsættes, mens madlavning.

Hemera Teknologier/AbleStock.com/Getty Images

Virkninger af for Meget Natrium

Dine nyrer kontrol natrium og vand balance i din krop. Når du spiser for meget natrium, dine nyrer holde på vandet i et forsøg på at opretholde den rigtige natrium koncentration i blodet. Det overskydende vand øger din mængde blod, som kan føre til for højt blodtryk og forårsager arterie skader, som i sidste ende fører til hjerte og nyre sygdom.

Jupiterimages/Pixland/Getty Images

Hvor Meget Natrium, Er Du Formodes at Have om Dagen?

Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, 90 procent af Amerikanerne bruger mere natrium end de har brug for. Den gennemsnitlige natrium indtag er 3,300 mg dagligt. Sund Amerikanerne bør holde natrium indtag under 2,300 milligram per dag. Hvis du er over 50 år, Afrikansk-Amerikansk eller har for højt blodtryk, diabetes eller nyresygdom, begrænse natrium til mindre end 1.500 mg dagligt.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Mængden af Natrium Tabt på en Dag

Natrium er en af de primære elektrolytter i din krop, og også den primære elektrolyt tabt, når du sveder. Den nøjagtige mængde af natrium tabt på en dag, afhænger af flere faktorer, herunder vejrforhold, genetik, fitness niveau og specifikke aktivitet, men forskere vurderer, at natrium tab er mellem 480 og 1,840 milligram per liter sved. Varme temperaturer og fugtigt klima øge sved tab, og dermed natrium tab, fordi fordampning af sved er kroppens måde at køle sig selv ned. Udholdenhed atleter, såsom marathon løbere, også tabe mere sved og mere natrium end gennemsnittet, moderat aktive person. Ifølge Rice University, marathon løbere kan miste en liter sved, eller 890 at 1,340 mg natrium per time under et løb.

Jupiterimages/liquidlibrary/Getty Images

Hvor Meget Natrium Er Det Per Dag for Atleter?

De fleste mennesker behøver ikke at erstatte natrium, når de udøver. Dette er ikke sandt for udholdenhed atleter eller atleter, der deltager i intens fysisk aktivitet, dog. Udholdenhed atleter, især dem, der er mindre klar og ikke er fuldt akklimatiseret til at udøve i varmt vejr, kan have brug for en højde af 2.300 mg per dag. Atleter bør rigeligt salt mad og indtager drikkevarer, der indeholder elektrolytter, især under træning. Under øvelse, der overstiger en time, American College of Sports Medicine anbefaler, at forbruge 500 til 700 mg natrium for hver 32 ounce af vand, du bruger.

Medioimages/Photodisc/Photodisc/Getty Images

Hvor Meget Natrium Er Tilladt i Én Dag på en Lav-Natrium Diæt?

Til voksne op til 50 år, en lav-natrium diæt normalt grænser natrium indtag til mindre end 1.500 mg per dag. Voksne mellem 51 og 70 skal holde natrium indtag nedenfor til 1.300 mg per dag, og voksne over 70 bør begrænse natrium til mindre end 1.200 mg dagligt. Hvis du har kongestiv hjerteinsufficiens eller nyresygdom, vil din læge kan anbefale, at begrænse dine natrium indtag, selv yderligere. Når efter en lav-natrium diæt, forbruge masser af friske frugter, grøntsager og magert kød. Grænse emballerede fødevarer, forarbejdede fødevarer og ost.

Hemera Teknologier/AbleStock.com/Getty Images

Hvor Meget Natrium Per Dag Forhindrer Vertigo?

Vertigo er en form af svimmelhed, er kendetegnet ved svimmelhed, tab af balance og føle rummet drejer rundt. Svimmelhed kan have flere årsager. Menières sygdom, en tilstand, hvor det indre øre trykket er for højt på grund af væskeophobning, er en almindelig årsag til svimmelhed. Når du har Meniere ' s sygdom, kan lægen anbefale, at natrium begrænsning som en del af din behandling. Dette kan hjælpe med at reducere mængden af vand i øret, og derved reducere pres og svimmelhed symptomer. Målet er at holde dine natrium indtag på mellem 1.500 og 2.000 milligram per dag.

Om Forfatteren

Lindsay Boyers har en Bachelor of Science i ernæring fra Framingham State College og et certifikat i holistisk ernæring fra American College of Healthcare Sciences. Hun er også en licens æstetiker med avanceret undervisning i hudpleje og makeup. Hun har planer om at fortsætte med sin uddannelse, færdiggøre en master-uddannelsen i ernæring og, i sidste ende, blive en registreret diætist.

ADVERT

Mest populære