Sund Kost >> Ernæring

De Ulemper af Kulhydrater

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D., Opdateret i December 27, 2018

Der er mange sundhedsmæssige fordele, der er forbundet med at spise kulhydrater, din krop vigtigste kilde til energi. Men at spise for mange kulhydrater – eller den forkerte type af kulhydrater – kan føre til sundhedsmæssige problemer og uønskede vægt gevinst. Begrænsning af kulhydrater til de anbefalede mængder betyder, at du vil høste fordelene af kulhydrater, og samtidig undgå de mange ulemper.

Vægtøgning

Gå overbord med kulhydrater, kan medføre, at du overstiger dit samlede daglige kalorie kolonihave, som igen fører til vægt gevinst. Kulhydrater-især dem, der er usunde -- ikke fremme mæthed samt protein, ifølge en anmeldelse i 2008 offentliggjort i "American Journal of Clinical Nutrition." Fiber-rig på kulhydrater, såsom frugt, grøntsager, bælgfrugter og fuldkorn-er mere mættende end raffinerede kornprodukter og tilsat sukker – herunder slik, sodavand, hvide ris og hvidt brød. Derfor, styre fri af usunde kulhydrater så meget som muligt for at undgå en uønsket vægtøgning.

Forhøjet Blodsukker

Kulhydrater er, hvad der forårsager dit blodsukker til at stige efter måltider. Selv om nogle elevation i blodsukker er normalt, efter at have spist, hvis du har diabetes eller pre-diabetes, som din krop måske ikke være i stand til at regulere blodsukkeret ordentligt, hvis du overspise i kulhydrater. Ukontrolleret højt blodsukker kan føre til ketoacidose -- en livstruende tilstand, der forårsager åndenød, kvalme, opkastning og endda koma, efter at den amerikanske Diabetes Association. Carb portion kontrol er et must, hvis du har diabetes eller pre-diabetes.

Sukker-Afhængighed

Sukker, en type af usunde kulhydrater, har vanedannende egenskaber svarende til dem af narkotika, i henhold til en 2013-anmeldelse i "Aktuel Udtalelse i Klinisk Ernæring og Stofskifte Pleje." Sukker afhængighed kan føre til mangel på næringsstoffer, overvægt og fedme. Desværre, bryde en sukker afhængighed er ikke nogen let opgave, og det kan forårsage symptomer på tilbagetrækning. Prøv at erstatte sukker med sundere kulhydrater findes i hele korn, frugt, fedtfattig mælk, bælgfrugter, nødder eller frø.

Carb Anbefalinger

Overholdelse af carb anbefalinger vil hjælpe dig med at undgå potentielle negative bivirkninger, der er forbundet med at spise for mange-eller usunde -- kulhydrater. American Heart Association anbefaler, at mænd grænse tilsat sukker indtag til 9 tsk, eller 150 kalorier, daglige og kvinder begrænser tilsat sukker til 6 tsk -- svarende til 100 kalorier – eller mindre hver dag. Institut for Medicin tyder på, at opnå 45 til 65 procent af dine kalorier fra kulhydrater, som er lig med 247 til 358 gram kulhydrat pr dag, når du følger en 2.200-kalorie måltid plan.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære