Sund Kost >> Ernæring

Er Dill Pickles Godt for Dig?

Skrevet af Sandi Busch; Opdateret: November 19, 2018

Du vil ikke finde en let svar på, hvorvidt dild pickles er godt for dig. De er ganske lav i fedt og kalorier, mens leverer næringsstoffer som kalcium og vitamin K., Der sætter dem i god-for-du-kategori. Men de har en betydelig ulempe, at man kan beslutte at tilsidesætte de positive: dild pickles er høj i salt.

Grundlæggende

For at oprette en dild lagen, friske agurker er gæret i en opløsning af salt, eddike, dild frø, vand og andre smagsstoffer, såsom hvidløg og rød peber. Ernæring fakta angive etiketter, der serverer forskellige størrelser, afhængig af mærke og type i lage, så tjek de produkter, du køber, for at se, hvor meget du spiser. Det AMERIKANSKE Department of Agriculture nutrient database viser, at en dild lagen spyd svarer til 35 gram, hvilket er omkring en fjerdedel af en 4-tommer lange dild lagen. Et spyd kun har 4 kalorier, 1,6 gram fibre og mindre end 1 gram protein og fedt.

Vitamin K

Dild pickles er en rig kilde til vitamin K, at spise bare et spyd forsyninger 13.6 mikrogram, eller 11 procent af det anbefalede daglige indtag. Enhver tid din krop har brug for at stoppe blødningen det går gennem en kompleks proces af koagulation, der er afhængig af tilstedeværelsen af vitamin K. En mindre kendt rolle for K-vitamin er, at det er afgørende for opretholdelsen af stærke knogler, fordi det regulerer den normale omsætning af mineraler, og det fastholder knogletæthed.

Natrium

Nioghalvfems procent af Amerikanerne indtager mere end den anbefalede daglige indtagelse af natrium, ifølge en rapport offentliggjort i September 2012-udgaven af "American Journal of Clinical Nutrition." Din krop er afhængig af natrium til at bære elektriske impulser, der gør nerver og muskler til at arbejde, herunder dit hjerte muskler. Det regulerer også blodets volumen og blodtryk, så når du spiser for meget natrium, blodtrykket stiger. Den anbefalede daglige dosis er 1.500 mg, og du bør aldrig overstige en højde af 2.300 mg natrium dagligt. En dild lagen spyd har 306 mg eller 20 procent af den anbefalede daglige indtagelse.

Andre Næringsstoffer

En hel dild lage indeholder 3 til 6 procent af den daglige værdi af jern, kalium og B-vitaminer. Når du kun spiser et spyd, eller en fjerdedel af en lage, de værdier slip for at ubetydeligt beløb, men du vil stadig få 2 procent af din daglige vitamin A og calcium. Vitamin A i en dild lagen er i form af carotenoider, som giver dig en ekstra fordel, fordi de er antioxidanter. I tillæg til opbygning af knogler, calcium er en elektrolyt, der sender elektriske impulser, der er ansvarlig for at stimulere muskler og nerver.

Overvejelser

Den gennemsnitlige kost ikke kan rumme for mange dild pickles på grund af deres høje natrium. Løs dette problem ved at købe lav-natrium pickles, som kan have så lidt som 6 mg natrium per lage. Hvis du er involveret i fysisk træning eller udholdenhedssport, kan du nødt til at erstatte elektrolytter -- især natrium -- at du taber gennem sveden. Den Amerikanske Råd om Motion tyder på, at spise en dild lagen er et valg for at øge natrium. Er der virkelig ikke en tilsvarende erstatning for den syrlige smag af gærede dild pickles, men snittede agurker marineret i eddike med friske eller tørrede dild er en lav-salt alternativ.

Om Forfatteren

Sandi Busch modtaget en Bachelor i psykologi, derefter forfulgte uddannelse i sygepleje og ernæring. Hun lærte familier til at planlægge og forberede sig på specielle diæter, arbejdede som en terapeutisk støtte specialist, og nu skriver om sine foretrukne emner – ernærings -, fødevare -, familier og forældre – til hospitaler og fagblade.

ADVERT

Mest populære