Sund Kost >> Kost

Hvad Er de Forskellige Typer af Sundhedsmæssige Fordele af Citron?

Citroner indeholder næringsstoffer, at indgyde disse sure frugter med en bred vifte af sundhedsmæssige fordele. Ud over den fysiske styrke, som du får fra at spise citroner, forskere ved Ohio State University bemærk, at blot duftende citroner er en effektiv måde at forbedre dit humør. Selv om dette er en vigtig egenskab, de forskellige former for sundhedsmæssige fordele af citroner, der generelt opstår fra indtagelse af disse frugter og deres forskellige ernæringsmæssige og kemiske forbindelser.

Højt Fiberindhold

At spise citroner er en fantastisk måde at tilføje fiber til din kost uden i væsentlig grad påvirker dit daglige kalorieindtag. Plat, 1 kop citroner i salater eller wok-stegte retter hele dagen, for eksempel, giver dig 5.9 gram fiber. Som anbefalingerne spænder fra 25 til 38 gram fibre om dagen, afhængigt af din alder og køn, dette svarer til 15,5 til 23,6 procent af dit daglige indtag. På trods af dette, 1 kop citroner indeholder kun 0,6 gram fedt og 61 kalorier. Denne kombination af højt fiberindhold og lavt kalorier hjælper dig med at tabe vægt, forbedre jeres blod-kolesterol og opretholde et sundt blodtryk.

C-Vitamin og Jern

Citroner er blandt de bedste naturlige kilder til C-vitamin, med 1 kop levere ca 125 procent af et menneskes daglige indtag og 150 procent af en kvindes daglige behov. Ud over sin antioxidant egenskaber og roller i kropslige væv, vækst og reparation, C-vitamin er vigtigt for dens evne til at øge optagelsen af ikke-animalsk strygejern kilder. Selv om citroner er ikke en kilde til de fleste andre vitaminer og mineraler, 1 kop indeholder 15,9% af en mands og 7,1 procent af en kvindes daglige jern i kosten. Tilføjelse af citroner til retter, der indeholder jern-rige planter, såsom spinat, salater, kan yderligere øge din daglige jern i kosten.

Citronsyre

Citroner skylder deres sure smag til deres høje indhold af citronsyre, som tegner sig for omkring 5 procent af en citron ' s juice. Citronsyre fungerer sammen med C-vitamin, der giver en yderligere at øge din kroppens evne til at absorbere vegetabilske kilder til jern. Selvom det ikke er en antioxidant, citronsyre øger vitamin C ' s evne til at fjerne potentielt skadelige frie radikaler fra kroppen. Hertil kommer, citronsyre er med til at nedbryde kalkaflejringer i nyrerne. Da dette mineral er en væsentlig årsag til nyre sten, spise citroner hjælper med at forhindre dette smertefuld og potentielt farlig tilstand.

Limonen og Forebyggelse af Kræft

Ved at hjælpe med til at fjerne frie radikaler fra kroppen, antioxidanter i citroner har potentiale kræft-forebyggende egenskaber. Citron skræl indeholder andet anticancer stof, kaldet limonen. Denne kemiske hjælper med at forhindre, hud, lever, bryst-og lungekræft. I tillæg til disse forebyggende egenskaber, limonen kan have fordele i behandling af bryst-og tumorer i bugspytkirtlen. Du kan opnå disse fordele ved at tilføje så lidt som 1 spiseskefuld pr uge revet citronskal til te, supper, smoothies og kogte retter.

Om Forfatteren

Matthew Lee har været at skrive professionelt siden 2007. Tidligere og aktuelle forskningsprojekter, der har undersøgt effekten af en diagnose af brystkræft på livsstil og mental sundhed og overholdelse af livsstil-baseret (dvs ernæring og motion) og medicinsk behandling behandling programmer. Han har en Master of Arts i psykologi fra Carleton University og arbejder mod sin doktorgrad i sundhedspsykologi.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære