Sund Kost >> Kost

Kost til at Gøre Dit Taljemål Mindre

Skrevet af Mike Samuels; Opdateret 17 December 2018

Gør dit taljemål mindre, er en sag for at miste fedt fra maven og bughulen. Du kan ikke få øje på at reducere fedt fra et bestemt område ved at udøve, i henhold til Alice Burron af den Amerikanske Råd om Motion, og det samme gælder for kost. Nogen bestemt kostplan vil målrette fat omkring din talje, men du kan gøre dit taljemål mindre ved at tabe fedt alle over med en kalorie-kontrolleret kost.

Kalorie Indtag

Kalorier kommer før noget andet. At miste vægt og kropsfedt er et tilfælde af kaloriefattige balance -- du skal spise færre kalorier, end du forbrænder. Du har brug for et kalorie underskud på 3.500 at forbrænde et kilo fedt, noter Centers for Disease Control og Forebyggelse. Dette betyder, at uanset hvad stil kan du følge med i, om din vægt er i øjeblikket holder stille, skal du reducere dit daglige indtag af 500 til 1.000 kalorier hver dag for at tabe 1 til 2 pounds af fedt per uge.

Makronæringsstoffer

Makronæringsstoffer er proteiner, kulhydrater og fedtstoffer-du brug for alle tre til at fungere optimalt. For fedt tab, træner Marc Perry Bygget Lean anbefaler, at du starter med 40 procent af dine kalorier kommer fra kulhydrater, 30% fra protein og 30 procent fra fedt. En alternativ måde at styre dette uden at tælle er at gå fra United States Department of Agriculture ' s MyPlate retningslinjer, hvor du fylder en fjerdedel af din tallerken til hvert måltid med fuldkorn, en fjerdedel med protein, en fjerdedel med grøntsager og en fjerdedel med frugt.

Valg Af Fødevarer

Vælg magert protein kilder såsom kylling eller kalkun, bryst, hvid fisk og skaldyr, bønner og fedtfattige mejeriprodukter, når det er muligt. For din kulhydrater, frugt og grøntsager, sammen med fuldkorn som hele hvede brød, hele korn pasta og brune ris. For fedtstoffer, spise små mængder af avocado, nødder og frø, lave mad med olivenolie, og en gang imellem vælger et højere fedt protein kilde som f.eks laks eller hakket oksekød.

Eksempel på Plan, og Overvejelser

Din morgenmad kunne være en grøntsag omelet på ristet brød med et stykke frugt, eller en skål havregryn med bær, skummetmælk og hakkede mandler. Til frokost har et protein - og veggie-fyldt sandwich på hele hvede brød eller vælge en salat med kød, fisk eller hytteost og bønner. Base din aftensmad omkring magert protein igen, tilføje en kulhydrat kilde som søde kartofler, eller hele korn pasta og masser af grøntsager, frugt eller lav-sukker yoghurt til dessert. Hvis du finder din talje ikke bliver mindre, er det fordi, at du stadig spiser for mange kalorier, så reducere dine betjener størrelser, eller skifte nogle af de højere kalorieindhold elementer såsom nødder, pasta og brød for flere grøntsager eller lav-sukker, frugt såsom bær og grapefrugt.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

ADVERT

Mest populære