Sund Kost >> Kost

Den Bedste Kost, hvis Du Arbejder Nætter

Skrevet af Robin Elizabeth Margolis; Opdateret 14 December 2018

Bureau of Labor Statistics vurderer, at 4,7 procent af fuld tid Amerikanske medarbejdere arbejder aftenhold og 3,2 procent natarbejde, og tusindvis flere medarbejdere sporadisk rotere i aften-og nattevagter. Opholder sig vågen og sund på en nattevagt kræver mange tilpasninger, herunder at se, hvad du spiser.

Vægt Problemer

Forskning viser, at nat-og skifteholdsarbejdere få mere vægt end dag for skift arbejdstagere. Forskere har mistanke om, at en faktor er chronodisruption, forstyrrelse af kroppens normale 24-timers rytmer, der er forårsaget af natarbejdere " usædvanligt at spise og sovetider. Forskere laver forskning for at lære mere om, hvordan chronodisruption kan prædisponere din krop til at tage på i vægt.

Motion og Mad

Nat-skift arbejdstagere får mindre motion end dag-skift arbejdstagere, fordi de ofte ikke kan tage en tur i fitnesscentret eller jogge sikkert, når de vågner op sent på aftenen, og de er ofte alt for udmattet til at øve både før eller efter deres nattevagter. En anden faktor i nat-skift vægt gevinst er den mangel på nærende mad på mange nattevagter. Mange aften-skift arbejdstagere har kun adgang til office-automater, proppet fuld af sodavand, slik og fastfood-restauranter.

Spisevaner

De mønstre af at spise på en nattevagt er lige så vigtig for en sund nat-shift kost, som den faktiske fødevarer, du spiser. En guide udarbejdet af Boston College, "at holde sig Sund, Når Man Arbejder som nattevagt," opfordrer nat-og skifteholdsarbejdere at forberede brun taske måltider i stedet for at være afhængige af salgsautomater og fastfood leddene. Vejledningen anbefaler også, nat-og skifteholdsarbejdere til at spise små portioner mad, mens de er på arbejde, forbruge og de dele hyppige, mindre måltider i stedet for at have en stor "frokost" som det er almindeligt blandt dag-skift arbejdstagere. En Ottawa folkesundhed papir, "Shift Arbejde og at Spise Sundt" rådgiver nat-og skifteholdsarbejdere at spise langsomt, som flere gange skyndte sig at spise måltider kan forårsage fordøjelsesproblemer.

Nat-Shift Måltider

Boston College og Ottawa folkesundhed guider både tilbyder tips om natten-skift-forplejning: Undgå at spise stegt mad under dit nattevagt, så de er svære at fordøje og slap af i din mave. Spise fødevarer, der er let at fordøje, såsom mild suppe, ris og yoghurt. Forbruger kun små mængder af højt fedtindhold fødevarer og koffein. Når du er ved at forberede din brune taske måltid, skal du vælge fødevarer rige på protein til at øge din opmærksomhed og energi.

En gratis ressource, du kan bruge til at designe din nat-shift måltider er en U.S. Department of Agriculture hjemmeside, "Vælg Min Tallerken", som er en sektion af listen over høj-protein fødevarer. Et par protein-rige fødevarer, som du kan tilføje til din brown bag lunch omfatter hårdkogte æg, peanut butter, tun, ærter, bønner og stege tyrkiet.

Nat-Shift Morgenmad

Efter at være kommet hjem i morgen, med at spise kulhydratrige fødevarer til morgenmad har en tendens til at gøre dig søvnig, ifølge Boston College guide. Nogle af de mest almindelige høj-kulhydrat morgenmad omfatter brød, korn, boller og frugt.

Om Forfatteren

Robin Elizabeth Margolis er en freelance skribent på Washington, D.C. området. Hun har været at skrive om sundhed, videnskab, ernæring, fitness og lovgivning siden 1988, og fungerede som redaktør af et sundheds-lov nyhedsbrev. Margolis har en bachelor of arts-grad i biologi, en master ' s degree i rådgivning og en advokatfuldmægtig certifikat.

ADVERT

Mest populære