Sund Kost >> Kost

Kost Planer for Kvindelige Klatrere

En kvindelig rock climber ofte emner, hendes krop til at timer-eller dage-af intens fysisk aktivitet. Til at understøtte dette, en specialiseret kost er forpligtet til at fremme muskel reparation og styrke gevinster. Styrke er et særlig vigtigt element for den kvindelige rock climber, som en kvinde muskler er ofte svagere end hendes mandlige kolleger. En kvindelig rock climber ' s kost skal også levere tilstrækkelig energi til brændstof byger af anaerob motion og timevis af udmarvende klatrer.

Grundlag af en Afbalanceret Kost

Kalorieindtag er grundlaget for en kost til at støtte individuelle behov baseret på aktivitetsniveau, alder og køn. De fleste kvindelige klatrere har et højt aktivitetsniveau, hvilket betyder, at deres kalorie behov vil være større end en kvinde, der ikke udøver. Som et eksempel, et sundt indtag af 2.400 til 2800 kalorier om dagen ville sandsynligvis støtte en kvindelig rock climber mellem 19 og 30 år gamle. Den primære kilde til energi, kulhydrater, bør man gøre op til 50 til 60 procent af de kvindelige rock climber ' s kalorieindtag. En lige så vigtig del af kosten, protein, skal komponere mellem 20 og 25 procent af kosten. Dette sikrer, hendes muskler altid har de nødvendige næringsstoffer til at genopbygge. Protein fremmer også vitamin absorption. De resterende 15 til 30 procent af de kvindelige rock climber ' s kost skal være fedt. Fedt er nødvendigt for en ordentlig vitamin absorption og er endnu mere nødvendigt for aktive personer.

Vitaminer og Mineraler

En kvindelig rock climber ' s krop har brug for tilstrækkelig vitaminer og mineraler til at støtte knogler, muskler, hud, immunsystemet og øjet sundhed. En daglig multivitamin lavet specielt til hendes aldersgruppe vil bedste tilstrækkelige næringsstoffer. De to fokuserer på kosten bør være jern og calcium, dog. Jern er nødvendigt for at holde blodet iltet -- især under streng aktiviteter. Under menstruation, og kvinder mister store mængder af jern, som kan skabe en mangel. Fødevarer, der er rige på jern, såsom tomater, østers, tørrede urter, oksekød og broccoli, er fremragende tilføjelser til kosten. Calcium er nødvendig for at fremme knoglestyrke og forebygge tab af knoglemasse. Mejeriprodukter er rige på kalcium, herunder yoghurt, mælk og hytteost, er gode valg.

Hydrering

Før, under og efter en klatretur, kvindelige klatrere kræver store mængder af væske for at holde hydreret. Eksponering for varme, fælles på en klippevæg, der forårsager en stor mængde af væsketab. Hvis dehydrering sætter ind, kan det medføre tab af styrke, svimmelhed og uklarhed, alle, som kunne vise sig at være fatal for et rock climber. Bortset fra at drikke 10-12 8-ounce glas vand om dagen, en kvindelig rock climber bør indtage sportsdrik til balance hendes elektrolytter.

Måltid Frekvens

Spiser fem gange dagligt sikrer en kvindelig rock climber ' s krop har tilstrækkelig brændstof på alle tidspunkter. At springe et måltid kan forlade den svage muskler og forårsage en alvorlig belastning for energi. Som regel tre store måltider dagligt med to snacks interjected fungerer godt. For nogle personer, fem små måltider eller så mange som syv snacks giver hendes krop med de bedste stabil energi.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære