Sund Kost >> Sunde Måltider

Kost til at Tabe Vægt Og Få Energi

Nogle diæter har du begrænse kalorier, så lav, at det dræner din energi, at du føler dig sløv og træt. Men når du er smart om slankekure -- spise nok kalorier og-forbrugende nærende fødevarer -- du kan tabe vægt og føler stor, mens du gør det. Hvis du også tilføje regelmæssig motion, og sørg for at få nok søvn, vil du øge dit vægttab succes.

Vægttab Grundlæggende

Mister vægt er et begreb, der forholdsvis enkel: Du nødt til at forbruge færre kalorier, end du bruger på en regelmæssig basis, så din krop begynder at brænde overskydende fedt til energi. Du kan sikkert tabe omkring 1 til 2 pounds per uge ved at skabe et kalorie underskud på 500 til 1.000 kalorier per dag. Du kan oprette, dette underskud ved at begrænse dit kalorieindtag og motion regelmæssigt. For at undgå at zappe din energi, men du skal ikke reducer dit kalorieindtag er for lavt, så skal du nok energi til at støtte fysiologiske funktion samt motion. Kvinder bør få mindst på 1.200 kalorier, og mænd bør få mindst for 1800 kalorier om dagen, men din faktiske behov vil variere, baseret på faktorer, herunder vægt, muskelmasse og aktivitetsniveau.

Energi Fødevarer

De bedste fødevarer, du kan spise for at tabe sig tilfældigvis også være de bedste fødevarer til at øge din energi. Friske frugter og grøntsager, fuldkorn, magert kød og fedtfattige mejeriprodukter er lav i kalorier og chock-fuld af vitaminer, mineraler og fytokemikalier til at give dig energi, mens du kaste fedt. Undgå forarbejdede fødevarer med tilsat sukker og fedt, hvilket kan føre til ustabile blodsukker niveauer og gøre dig føle træg. Spise måltider og snacks på faste tidspunkter hele dagen for at holde dit blod sukker og energi niveauer stabil.

Bliv Aktiv!

Et sundt vægttab kost vil give dig de næringsstoffer, du har brug for til at understøtte en aktiv livsstil, der vil hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier og opbygge muskler. Som et minimum, at få 150 minutter af moderat hjerte-kar-øvelser, såsom rask gang, eller 75 minutter af energisk aktivitet, som kører hver uge. For endnu flere fordele, dobbelt-disse numre. Omfatter også styrke-træning mindst to gange ugentligt ved hjælp af vægte eller gør kroppen-vægt øvelser for at opbygge lean muskelmasse, hvilket vil bidrage til at øge din hvile-stofskifte. Motion øger din kalorie behov.

Andre Overvejelser

Snarere end at tænke på det som en "kost," tænk på dette som en ændring i livsstil -- en permanent løsning. Derudover, sørg for at få nok søvn hver nat. Ikke kun kan mangel på søvn fører til usund mad og vægt gevinst, men du vil heller ikke være i stand til at passe så meget motion, hvis du føler dig træt hele tiden. Centers for Disease Control og Forebyggelse rapporter om, at voksne har brug for syv til ni timer shut-eye en nat.

Om Forfatteren

Jody Braverman er en professionel forfatter og redaktør, der er baseret i Atlanta. Hun studerede kreativ skrivning på American University of Paris og modtog en Bachelor i engelsk fra University of Maryland. Hun har også modtaget personlig træner certificering fra NASM og hendes 200 timers yoga lærer certificering fra YogaWorks.

Foto Credits

  • Goodshoot/Goodshoot/Getty Images
ADVERT

Mest populære