Sund Kost >> Kost

Kost Med Sund kost for at Tabe Mave Fedt, Mens du Ammer

Skrevet af Jill Corleone, RDN, LD; Opdateret juli 20, 2017

Amning er en god måde at hjælpe dig med at tabe baby vægt. I virkeligheden, kvinder, der udelukkende ammes i de første tre måneder efter fødslen mister mere vægt end dem, der ikke, i henhold til det AMERIKANSKE Department of Agriculture. Desværre, når det kommer til vægttab, at du ikke får mulighed for at vælge, hvor du mister det. At miste maven fedt, du er nødt til at tabe sig alle over ved at følge en sund kost, der indeholder nok kalorier og næringsstoffer for både dig og din baby.

Spise Flere Kalorier og Stadig Tabe

Som en ammende mødre, er det vigtigt, at du spiser nok kalorier og en bred vifte af fødevarer til ikke kun at opfylde dine daglige næringsstof behov, men din baby er så godt. I almindelighed, du skal bruge omkring 500 ekstra kalorier, plus mere protein, calcium, vitamin A, B-6, B-12, C og E, riboflavin og zink, end du gjorde, da du var ikke ammer. Din individuelle kalorie behov varierer afhængigt af alder, højde, vægt og aktivitetsniveau. Din læge kan hjælpe dig med at finde dit specifikke kalorie behov, mens du ammer. "Proceedings of the Nutrition Society" fra 2011 anbefaler, 1 pund ugentlige vægttab, mens du ammer. Hvis du er ved at miste mere end 1,5 pounds en uge, kan du ikke få nok kalorier til at understøtte sunde sygepleje.

Holder Energi Niveauer Op Med Korn

Korn er en god kilde til riboflavin, vitamin B-6 og vitamin E. Gøre mest ud af dit korn valg hele korn, som hele hvede brød, brune ris og havre. Fuldkorn er ikke kun en bedre kilde til næringsstoffer end raffineret korn, men fiber holder dig følelsen fuld og kan hjælpe med at forhindre dig fra at overspise.

Næringsstof-Rige Frugter og Grøntsager

Frugt og grønt hjælper dig med at opfylde dine øget A-vitamin, B-6 og C-behov såvel som dit calcium behov. Ud over at være næringsstof-rige frugter og grøntsager er lav i kalorier og højt i fiber, så de gør et godt valg for dit vægttab plan og skal udfylde de fleste af din tallerken. Sunde valg omfatter bladgrøntsager, broccoli, gulerødder, jordbær og appelsiner.

Mejeri for Sunde Knogler

Ud over at være en god kilde til calcium, mejeriprodukter giver også vitamin B-12 og riboflavin.For at spare kalorier, spiser for det meste lavt fedtindhold eller fedtfrie mejeriprodukter. For knogle sundhed, har tre portioner af mælk en dag.

Få Dit Protein

Du skal have mindst 71 gram protein om dagen, når du ammer. For at maksimere de ernæringsmæssige fordele og samtidig begrænse kalorier, gør de fleste af dine protein valg lean, herunder magert rødt kød, såsom top højreb, fisk, uden skind hvidt kød, fjerkræ og bønner. Disse protein fødevarer også hjælpe dig med at opfylde dine daglige zink og vitamin B-6, B-12 og E behov.

Drik Masser af Vand

For at holde dig hydreret og bryst mælk, der flyder, drikke 2 til 3 quarts væske om dagen. Når du forsøger at tabe sig, kalorie-frit vand bør være dit første valg for hydrering. Tilføje citron eller lime til smag, hvis du vil.

Om Forfatteren

Jill Corleone er en registreret diætist og sundhed coach, som har været at skrive og holde foredrag om kost og sundhed i mere end 15 år. Hendes arbejde har været omtalt på Huffington Post, Diabetes Self-Management og i bogen "Noninvasive Mekanisk Ventilation," redigeret af John R. Bach, M. D. Corleone har en Bachelor of Science i ernæring.

Foto Credits

  • DET Bestand Gratis/Polka Dot/Getty Images
ADVERT

Mest populære