Sund Kost >> Andre

Kost for en Sund Udvikling

Oversigt

Et organ, der ikke kan vokse uden ordentlig ernæring. Muskler har brug for protein, knogler og tænder har brug for kalk, et barns hjerne har brug for sundt fedt og celler kræver forskellige vitaminer og mineraler for at fungere. Spiser en lang række fødevarer fra alle fødevaregrupper sikrer, at dit barn kan vokse og udvikle sig i en sund voksen.

Brand X Pictures/Brand X Pictures/Getty Images

Hvordan Kost Påvirker Muskel Udvikling?

Ifølge en artikel i januar 2011 udgaven af tidsskriftet "Grænser i Bioscience," muscle udgør omkring 45 procent af en baby body mass. Som dit barn udvikler sig under graviditeten, muskler vokser hurtigere end sin krop som en helhed. Protein er nødvendig for at opbygge de muskler. Efter dit barn er født, hans krop og muskler til at fortsætte med at vokse, kræver tilstrækkelige mængder af protein. I løbet af hans første år af livet, fodre din baby bryst mælk eller formel og tilsæt gradvist faste stoffer, når han er klar. Efter sin første fødselsdag, tilbyder dit barn en bred vifte af protein-rige fødevarer som kød, fjerkræ, fisk, møtrik butters, mejeriprodukter og bønner for ordentlig muskel udvikling.

Comstock/Comstock/Getty Images

Er Kost Indflydelse Brystfinner Udvikling?

De fleste mænd og drenge ville elske at have store, velafgrænsede pecs. Motion og spise rigtigt at opbygge muskler. Ifølge en artikel i 2001, "International Journal of Sport Ernæring og Motion, Stofskifte," at spise protein kombineret med kulhydrater efter træning øger muskler. Sunde kulhydrater omfatter hele korn, pasta og hele korn korn. Gode kilder til proteiner inkluderer kød, fjerkræ, fisk, nødder, bønner og fedtfattige mejeriprodukter. At påvirke brystfinner muskler, spiser kulhydrater og protein og træne musklerne i dette område.

Jupiterimages/Pixland/Getty Images

Hvor Vigtigt Er Moderens Kost til Fostret?

Dit barns vækst og udvikling begynder ved undfangelsen. Hvad du spiser, eller ikke spiser, påvirker din baby. Under graviditet, du har brug for omkring 300 ekstra kalorier til at vokse en sund baby. Vælge fødevarer fra alle fødevaregrupper og forsøger at inkludere så mange fødevarer grupper i hvert måltid, som du kan. Korn gruppe indeholder fødevarer beriget med folinsyre, som forebygger fosterskader under de tidlige stadier af graviditeten. Frugt og grøntsager giver vigtige vitaminer og mineraler, at udvikle din baby har brug for forskellige funktioner. Mejeriprodukter giver calcium til at vokse os stærke knogler. Kød og fjerkræ give jern for sundt blod og protein for muskel udvikling. Fede fisk som laks levere fedtstoffer, der er for en udvikling af hjernen. Check med din fødselslæge om at tage en prænatal multivitamin til at opfylde dine behov er forøget.

Digital Vision./Photodisc/Getty Images

Hvordan Sund Mad Påvirker Den Tidlige Udvikling?

Den perfekte mad for dit spædbarn er modermælk. Den indeholder alle de næringsstoffer dit barn har brug for til at vokse og udvikle sig til et sundt barn. Hvis amning ikke er en mulighed, modermælkserstatning kan også opfylde dit barns ernæringsmæssige behov. Når dit barn er omkring 4 til 6 måneder gamle, indføre fast føde, såsom jern-beriget spædbarn korn, frugt og grøntsager. Disse fødevarer giver jern, zink og andre vitaminer og mineraler, der er nødvendige for vækst. Omkring 8 eller 9 måneder, tilbyder anstrengt kød, som giver ekstra protein og jern. Må ikke begrænse fedt, indtil din baby er 2 år gammel. Fedtstoffer hjælpe hende med hjernens udvikling. American Academy of Pediatrics minder forældre til at indføre en mad på en gang for at undersøge for allergi eller intolerans.

Digital Vision./Digital Vision/Getty Images

Gør Koffein Forhindre Calcium i at Udvikle sig i et Barns Krop?

Ifølge Børn, Sundhed, forskning viser, at koffein ikke kan stunt vækst. Koffein gør ikke forhindre calcium i at udvikle sig i et barns krop. Men, børn, der drikker store mængder af koffeinholdige drikke kan ikke drikker nok mælk. Dette mindsker deres indtag af calcium, som de har brug for korrekt knogle vækst og udvikling. Koffein øger også calcium udskillelsen, hvilket betyder, at hvis dit barn drikke store mængder af koffein, at han vil miste calcium gennem hans urin. Nogle koffeinholdige drikke som te også blokere optagelsen af calcium.

Digital Vision/Digital Vision/Getty Images

Hvordan Gør Teen Ernæring Påvirker Vækst, Udvikling Og Læring?

Teenagere oplever hurtige vækst, så deres behov for særlige næringsstoffer og kalorier stiger. Desværre, mange teenagere foretrækker high-fat, tom kalorieindhold fødevarer, såsom pommes frites, chips, slik og sodavand. At overbevise din teenager til at spise en sund kost kan være en udfordring, men det er værd at kæmpe. Ifølge National Institutes of Health, er det kun omkring 10 procent af pigerne og 25% af drenge i alderen 9 til 13 indtager nok calcium til at opfylde de behov, deres voksende knogler. Ved den tid, en teenager vender 17, han har omkring 90 procent af sit voksne knoglemasse. Teenagere har brug for til 1.300 mg calcium hver dag, hvilket svarer til 4,5 kopper mælk. Teenage-piger har brug for ekstra jern på grund af blodtab under menstruation, og teenage-drenge har også brug for ekstra protein, ifølge den Amerikanske Academy of Pediatrics.

Om Forfatteren

Kristin Mortensen begyndte at skrive avisartikler i 1992 til Sierra Vista Herald. Hun har også været en registreret diætist siden 1991, og har arbejdet for hospitaler, klinikker og Kvinder, Spædbørn og Børn (WIC) - programmer. Mortensen har en bachelor of science i ernæring fra Brigham Young University.

ADVERT

Mest populære