Sund Kost >> Sunde Måltider

Den Bedste Kost til at Kontrollere Sult

Hvis du føler dig fortabt og er altid sulten, at du ikke kommer til at holde sig til en kost. Forståelse af, hvilke typer af fødevarer, der er de mest påfyldning vil hjælpe dig med at skabe en kost med fødevarer, du nyder, der vil hjælpe dig med at kontrollere din sult, hvilket gør det nemmere at holde efter din kost plan, indtil du når dit mål vægt.

Lavt energiindhold

Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler en kost, der er lavt energiindhold for styring af sult, uden at gå over din anbefalede kalorier om dagen. Fødevarer med lav energitæthed er ikke mange kalorier per gram, hvilket betyder, at du kan spise en stor mængde af dem uden at spise for mange kalorier. Dette giver dig mulighed for at styre din sult. Bouillon-baserede supper, salater, frugt og grøntsager, fedtfattige mejeriprodukter og fuldkorn alle har en tendens til at være relativt lavt energiindhold.

Høje i Fiber

Vælge fødevarer, der er højt fiberindhold. Fiber hjælper du føler dig fuld og kan også reducere antallet af kalorier, du optager fra fedt, protein og kulhydrater, ifølge en artikel offentliggjort i "Ernæring" i Marts 2005. Fiber også forsinker tømning af din mave, så du føler dig fuld længere. Nogle høj-fiber fødevarer, der kan hjælpe dig med at kontrollere din sult omfatte havregryn, hør, avocado og bælgfrugter.

Høj i Protein

Indeholde protein i hvert måltid eller en snack. Protein øger følelsen af meget mere end enten fedt eller kulhydrat, ifølge en artikel offentliggjort i "The American Journal of Clinical Nutrition" i Maj 2008, og spise masser af protein, mens du er på en kost kan også hjælpe dig med at vedligeholde din muskelmasse, så du mister vægt. Bælgfrugter, fedtfattig hytteost, fedtfattig græsk yoghurt, mandler, magert kød, fjerkræ, fisk og skaldyr er alle gode protein valg for bremse din sult.

Del Størrelse Overvejelser

Du vil ikke tabe vægt, hvis du spiser for mange kalorier, så hold øje med dine portionsstørrelser. Nogle fødevarer, der kan hjælpe med at holde dig fra at føle sig sulten er høj i kalorier, såsom avocado og mandler, og bør kun spises i moderate mængder. Kalorier kan tilføje op selv, hvis du spiser fødevarer, der er relativt lav i kalorier, herunder frugt og grøntsager, hvis du ikke er opmærksomme på, hvor meget du spiser.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder
ADVERT

Mest populære