Sund Kost >> Kost

Hvordan til skær Fennikel

Skrevet af Claire Underwood; Opdateret 14 December 2018

Fennikel er en plante hjemmehørende i sydeuropa og lilleasien. De frø, fennikel, som er anvendt som krydderier, grøn eller gul og har en smag der ligner anis. Pæren er kendt for smager som lakrids og kan være skåret i tern til en lang række opskrifter. Fennikel er kendt for at øge mælkens, fremmer menstruation, lette fødsel og øger libido. Når madlavning med fennikel, pære, vide, hvordan du terningerne det er værdifuldt.

Hugge toppen stængler, som lampen er, hvad du vil være madlavning med. Skære lige, hvor stænglerne oprette forbindelse til pæren. Stilken er grøn og lampen er hvid, så det bør være nemt at fortælle, hvor stænglerne ende, og lampen begynder. Næste, skære fra bunden af lampen. Denne del er ofte hårdt og woody og med lidt smag. Afvis.

Skær fennikel, pære fra top til bund for at skabe to halvdele. Du vil være i stand til at se alle de smagfulde lag af pære samt nogle trekantede formet lag. Skær hver halvdel, en gang mere, fra top til bund for at skabe fjerdedele. Herfra vil du være i stand til at fjerne den hårde kerne fra hver af de pære kvartaler. Kassér stykker af kernen.

Opret strimler ved at skære pære i længderetningen. Hvis du foretrækker større chucks af fennikel, skåret strimler tykkere. Til mindre stykker, skåret mere tyndt. Når du er færdig, få fat i en håndfuld fennikel strimler og vend dem vandret. Skær strimler i små terninger mellemstore stykker. Vær forsigtig med finger placering, mens man skærer.

Skyl hakkede fennikel under koldt rindende vand, for at sikre, at alle snavs er skyllet væk. Hæld vandet fra og dup dem tørre med et håndklæde. Din hakkede fennikel er nu klar til at bruge i din opskrift.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Fennikel

  • Skærebrættet

  • Skarp kniv

Tip

Fennikel fungerer godt med vegetabilske suppe sammen med zucchini, løg, tomater, fennikel frø. Det kan også være indarbejdet i kartoffel-og tomatsuppe. For en meatier, chunky suppe, prøv for en svine-ragout med fennikel og butternut squash. Du kan også krydre din sædvanlige kylling opskrift med fennikel, rosmarin, citronskal, hvidløg og hvid-vin-eddike.

ADVERT

Mest populære