Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Opdage Fordærvet fiskeolie

Skrevet af Chris Daniels; Opdateret 17 December 2018

Omega-3 fedtstoffer er essentielle flerumættede fedtsyrer, der kan hjælpe din krop med at bekæmpe betændelse og nedsætte risikoen for sygdomme som hjerte-karsygdomme, Type 2 diabetes og autoimmune sygdomme. Fiskeolie giver din krop med EPA og DHA, to omega-3 fedtstoffer, som kan være en mangelvare i din kost. Men fiskeolie kunne nemt blive harsk. Ikke kun er harsk fiskeolie mindre effektiv, det kan også gøre dig syg.

Åbn flasken og lugte de resterende fisk olie kapsler. En fishy, sur eller på anden måde off lugt indikerer harskning. Smide ud af de kapsler, hvis der er en lugt.

Inspicere fisk olie kapsler. Kapslen bør være en klar, med en lys gylden farve og belægning bør være klare selv. Belægningen skal være spændstig, men ikke blød. Uklarhed af olie eller kapsler, splotchiness eller en blød kapsel angive fordærv. Tag ikke kapslen med disse betingelser.

Udløbsdatoen, om din fiskeolie. Smide nogen fisk olie kapsler, der er ude af dato.

Tag en kapsel med et glas vand. Hvis du oplever en ubehagelig eftersmag, det er et tegn på fordærv. En høj kvalitet fiskeolie vil have minimal smag. Undgå kosttilskud med stærk smag, der kan maskere harsk olie.

Køb fiskeolie kapsler eller andre former for fiskeolie kun fra velrenommerede, høj kvalitet leverandører. En norsk undersøgelse, der blev offentliggjort i 2010 fandt, at 95 procent af 113 over-the-counter fisk olie kosttilskud, der indeholder en høj andel af harsk olie, og for ikke at opfylde kvalitets-standarder.

Om Forfatteren

Chris Daniels dækker fremskridt i ernæring og fitness online. Daniels har mange certificeringer og uddannelser, der dækker menneskers sundhed, ernæring og sport performance. En ivrig cyklist, vægtløfter, og svømmer, Daniels har oplevet rejse trænings-og i den rolle både som en atlet og coach.

ADVERT

Mest populære