Sund Kost >> Kost

Desserter til et Lavt Triglycerid-Kost

Almindeligt forekommende i form af smør og olie, triglycerider er også lagres som fedt i kroppen, når du spiser flere kalorier end din krop forbrænder. For at forhindre alvorlige sundhedsmæssige betingelser som fedme, hjerte-karsygdomme, kræft og diabetes, er det vigtigt at begrænse indtagelse af disse fedtstoffer i din kost. Desserter er typisk en høj-fedt, for meget sukker del af måltider; valg lettere, mere naturlige muligheder, som smoothies, parfaits og frisk frugt kan styre dig i den rigtige retning.

Smoothies

Overvej at lave en frisk frugt-smoothie, som et sundere alternativ til typisk opfedning desserter. For en base bruge fedtfattig yoghurt, fedt-fri frossen yoghurt, tofu eller fedtfattig græsk yoghurt. Du kan tilføje stort set alle friske, frosne eller på dåse frugt, du ønsker. Sørg for at køb frosne frugt uden tilsat sukker og kigge efter konserverede frugter pakket i vand eller friskpresset juice i stedet for tunge sirup. For at få den rette konsistens, du bliver nødt til at tilføje 100 procent juice, fedtfattig mælk, sojamælk eller mandel mælk til frugt og base.

Parfaits

Parfaits er nemt at samle for dig selv eller for at tjene til en gruppe. Vælg en kage, fylde og frugt til lag, og derefter samle dessert i enten enkelte små kopper eller en lille smule skål. Fedt-fri budding fungerer godt som fyld, og så ser lys vanilje og frugt-flavored yoghurt. Pisk enten ingrediens med fedt-fri flødeskum til en mousse-agtig konsistens. Engel mad kage eller fedtfri devil ' s food cake kan blive revet i små stykker til at gøre en blød, fluffy kage lag. Omfatter skivede bananer, bær eller drænede frugt på dåse i alle naturlige safter til at fuldføre denne fedtfattige men dekadent dessert.

Frugt

Da frugt er naturligt sød, høj i fiber og fyldt med vitaminer, det er den perfekte dessert til en lav-triglycerid kost. I stedet for at dyppe bær eller andre frugter i chokolade, overveje at lave en lys frugt dip fra lav-fedt, fløde, ost piskes med vanille ekstrakt og ikke-kalorie sødemiddel. Mayo Clinic hjemmeside tyder på, frugt kebab som en farverig dessert løsning, der er let at samle. Lige spyd hele bær, melon kugler, druer, ananas stykker og banan skiver på træ-spyd. En anden mulighed er at lave en lækker frugtsalat med flødeskum frisk skårne frugt med et drys af kokos og hakket nødder som mandler eller valnødder.

Ingrediens Udskiftninger

Når du vælger at følge en lav-fedt diæt, behøver du ikke at opgive din favorit hjemmelavede desserter. Simpelthen at erstatte fedtfattige alternativer til høj-fedt ingredienser kan reducere fedt og sukker indhold af desserter og samtidig bevare smagen. Den Nationale Hjerte, Lunge og Blod Institute foreslår, at du bruger fat-gratis kondenseret mælk i stedet for kondenseret sødmælk og æblemos i stedet for at afkorte i bagværk. Ved hjælp af æggehvider eller æg substitutter i stedet for hele æg-i betydelig grad vil skære ned på fedt og kolesterol indholdet af dine opskrifter. Tørrede frugter som rosiner eller tranebær, eller grøntsager som strimlet squash og gulerødder kan være tilføjet til muffins, cookies og kager til ekstra fibre og vitaminer.

Om Forfatteren

Beth Helmold er en registreret diætist og bord-certificeret specialist i pædiatrisk ernæring. Hun har en bachelor of science grad i ernæring og har en master of science grad i familie-og forbruger sciences. Helmold arbejder på fuld tid på en children ' s hospital som en pædiatrisk diætist og en del tid i en lokal skole, undervisning i ernæring.

Foto Credits

  • panna cotta til dessert mit erdbeergelee, dessert büffet billede af Lucky Dragon fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære