Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Dehydrere Rabarber

De røde stilke rabarber har en skarp, sur smag, og som er høj i vitamin A og C, mineraler og fibre. Friske rabarber er sæsonbetinget, og vil kun holde en kort periode af tid. Tørring af rabarber giver dig mulighed for at bevare denne sunde grøntsag, for året rundt brug i en bred vifte af retter, herunder havregryn, salater, sammenkogte retter og desserter.

1

Vask rabarber stilke grundigt. Skær stilk slutter, og en eventuel resterende blade. Aldrig spise rabarber blade, da de er giftige.

2

Skær rabarber stilke i 1/2 - 1 cm segmenter, eller skære diagonalt for længere strimler. De strips, der vil tage længere tid om at tørre, så skær dem ikke større end 1/2 tommer. Kassér alle sektioner, der er blødt eller misfarvet.

3

Damp rabarberne, lige indtil det begynder at bløde. Dette vil gøre det tørrede rabarber chewier, snarere end sprøde.

4

Sprede rabarber stykker på en dehydrator rack.

5

Dehydrere ved 130 F, indtil tør. Dette kan tage op til 14 timer, afhængigt af din dehydrator og vandets indhold af rabarber. Rotere din dehydrator rack for at sikre en jævn tørring.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Friske rabarber
  • Kokkens kniv
  • Dehydrator
  • Gryde med damper sæt

Tips

  • Du kan bruge en varmluft ovn sat så lavt som muligt, med døren revnede, hvis du ikke har en dehydrator. Men tørretiden vil være langt mere variabel.
  • Bemærk datoen rabarber var dehydreret på beholderen. Spise den ældste tørret rabarber første til at nedsætte risikoen for mad fordærv. Kassere ethvert rabarber, der er grødet, slimet og / eller som viser tegn på skimmelvækst.

Advarsel

  • Holde rabarber i hermetisk lukkede beholdere til mad sikkerhedsmæssige årsager. Tørrede fødevarer, der vil ødelægge, hvis de er udsat for væske eller høj luftfugtighed.

Om Forfatteren

Chris Daniels dækker fremskridt i ernæring og fitness online. Daniels har mange certificeringer og uddannelser, der dækker menneskers sundhed, ernæring og sport performance. En ivrig cyklist, vægtløfter, og svømmer, Daniels har oplevet rejse trænings-og i den rolle både som en atlet og coach.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Comstock/Getty Images
ADVERT

Mest populære