Sund Kost >> Kost

Hvad Er Deglycerized Lakrids?

Skrevet af Alicia Rudnicki; Opdateret 17 December 2018

Deglycerized lakrids, også kaldet DGL, er et stof, der er raffineret fra roden af lakrids, der er plant og som primært anvendes i naturlægemidler, herunder dem, for beroligende sår. For at oprette DGL, producenter fjerne den aktive ingrediens i lakrids, som er et salt, der kaldes glycyrrhizin. Selv om glycyrrhizin skaber den intense sødme af lakridsrod og har en række sundhedsmæssige fordele, såsom beroligende ondt i halsen, kan det være farligt, hvis der er for meget der er indtaget.

Glycyrrhizin Farer

Glycyrrhizin gør op 6 til 14 procent af en lakridsrod. Selv om cirka 50 gange sødere end tabel sukker, det er kalorie-fri, hvilket gør det til at lyde som en dieter ' s drøm. Sammen med urte-medicin, produkter, der indeholder hele lakridsrod omfatter sort lakrids, slik, tygger tobak og kalorie-fri sød te. Hvis du spiser for meget af disse produkter-såsom at spise mere end 2 ounces sort lakrids drejninger hver dag over to uger -- glycyrrhizin kan medføre, at dit kalium-niveauet til at falde faretruende lav, hvilket fører til uregelmæssig hjerterytme og forhøjet blodtryk. Glycyrrhizin også har været forbundet med for tidlig fødsel og interferens med medicin til kroniske sygdomme.

DGL Komponenter

Bortset fra glycyrrhizin, lakridsrod indeholder gavnlige anlægget kemikalier, såsom triterpenoid saponiner, og flavonoider. Disse komponenter forbliver i deglycerized lakrids, der nogle gange henvises til som værende deglycyrrhizinated. Blandt andre medicinske anvendelser, triterpenoid saponiner er ved at blive undersøgt som mulige agenter for at beskytte mod bakterielle infektioner, HIV, inflammatoriske tilstande og tumorer. Flavonoider fremme produktionen af slimhinderne i spiserøret og maven. Slimhinden gør det nemmere at sluge og beskytter maveslimhinden mod mavesår forårsaget af syrer. DGL flavonoider kan også hæmme væksten af Helicobacter pylori bakterier, der fremmer sår.

Spyt Aktivering af DGL

Når blandet med spyt, DGL bliver aktiv, og hjælper med at stimulere dannelsen af slim for at buffer, mave og tarme fra syrer. Sår heler mere let, når de er belagt med slimhinderne. DGL er primært findes som tabletter, tyggetabletter og pulver, løs eller i kapsler, som er tilgængelig som naturlægemidler kosttilskud. Det er nemt at tage det i enten form, men begge har brug for at opløses i munden, før du sluge det, så DGL kan blandes med spyt. I stedet for at vaske det opløste DGL ned med et glas vand, lad det sive ned din hals langsomt. DGL bør være taget omkring 15 til 20 minutter før måltider; at indtage det efter måltider er ineffektive. DGL kan også være opløst i varmt vand for at lave en mundskyl interagere med spyt til at hjælpe med at helbrede sår i munden kaldet canker sår.

Kontraindikationer

Selv om DGL anses for at være fri for glycyrrhizin, det er muligt, at nogle små mængder til at forblive. Så det er bedst at fejle på siden af forsigtighed, hvis du har en historie af hjerteproblemer, højt blodtryk eller lavt kalium. Langsigtede undersøgelser om, hvordan DGL påvirker børn og gravide eller ammende kvinder er ikke tilgængelige, så de bør også undgå at bruge det.

Om Forfatteren

Alicia Rudnicki Bibliotek Mix hjemmeside blander bog buzz for alle aldre. En gartner, skriver hun til California ' s Blomster ved Havet børnehave. Hun har en Bachelor i journalistik fra UC Berkeley, en Master of Arts i undervisningen fra CU Denver, og har undervist K-12.

ADVERT

Mest populære