Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Falde Overordnet Organ Flab

Forbedre din kropssammensætning ved at reducere din samlede kropsfedt hjælper dig ikke kun at se og føle sig bedre, men forbedrer også din sundhed. Gør det på en sådan måde, at du kan bevare et sundt niveau af fedt i kroppen på lang sigt kan være udfordrende. Men ved at sætte realistiske træningsmål og optimere både din kost og fysisk aktivitet, kan du ændre dit kalorie balance – antallet af kalorier du indtager hver dag, i forhold til hvor mange du forbrænder – for at opnå tab af kropsfedt, du er efter.

Målsætning

Indstilling af en indledende fedt tab mål, der er vanskelige at udrette, kan give bagslag, da det kan virke overvældende, og alt for langt ud af reach. Selv hvis du ønsker at tabe en stor mængde af kropsfedt, at opdele din overordnede mål op i mindre bidder hjælper dig med at forblive motiveret og gør dig mere tilbøjelige til at holde med din fitness plan. For eksempel, hvis dit ultimative mål er at reducere dit kropsfedt fra 30 til 20 procent, det første skridt på din plan kan omfatte at gå fra 30 til 28 procent i en eller to måneder. Når du gennemføre din mini-mål, du kan tage bestik af din kost og motion rutine og foretage justeringer, som er nødvendige, før du gå i gang med at tabe de næste 2 procent.

Kost

Kost er en vigtig faktor i at reducere mængden af kropsfedt, du udfører, fordi, medmindre du indtager færre kalorier, end din krop har brug for, din vægt vil forblive den samme eller endnu større. For sikkert at tabe et kilo eller to af body mass hver uge, er du nødt til at tage i omkring 500 færre kalorier hver dag end hvad din nuværende kost giver. Da du ændrer din kost, vælge en kost plan, som du realistisk kan holde sig til over tid, og hjælper dig med at etablere ernæring vaner, der vil støtte dine fitness mål for livet. En madplan, der indeholder 10-15% af dine daglige kalorier fra protein, 20 til 30 procent fra fedt og 55% og 60% fra kulhydrater hjælper med at sikre, at du har alle de næringsstoffer, du har brug for optimal sundhed.

Øvelse

Motion er en anden vigtig faktor i at ændre dit niveau af fedt i kroppen. Samtidig med en reduceret kalorieindhold kost alene smelter off pounds, styrke-træning øvelse hjælper med at opretholde og opbygge din generelle muskelstyrke, så den vægt, du taber, er fedtvæv og ikke muskelmasse. Du træner både styrketræning og hjerte-kar-aktiviteter – brænder kalorier, som du motion, og derudover er den muskel, du får fra styrketræning øger dit stofskifte, giver dig mulighed for at forbrænde flere kalorier i mellem træning så godt. Herunder to eller tre styrke-træning hver uge, og en time eller så for aerob træning på de fleste dage hjælper dig med at reducere dine samlede kropsfedt.

Overvejelser

Succes med at nå dine træningsmål, afhænger af udformningen af en kost plan, du kan holde uden at føle sig berøvet, og en øvelse rutine, du nyder. Fad kostvaner, der kun omfatter visse fødevarer eller shun en hel food group er usundt, og må ikke tilskynde til god langsigtet spisevaner. På samme måde, træning du finde ubehagelige kan være let at opgive, og, derfor, at finde fysiske aktiviteter, du kan lide motiverer dig til at træne i støtte for at miste samlede kropsfedt.

Om Forfatteren

En forfatter siden 1985, Jan Annigan er offentliggjort i "Plante-Fysiologi," "Proceedings of the National Academy of Sciences," "Journal of Biological Chemistry", og på forskellige hjemmesider. Hun har en sports medicine and human performance certifikat fra University of Washington, samt en Bachelor of Science i dyr videnskaber fra Purdue University.

Foto Credits

  • overvægtig mand, der kører på et stadion billede af Alena Yakusheva fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære