Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er Farerne ved Tryptofan?

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret 14 December 2018

Tryptofan er en aminosyre, der findes naturligt i mange fødevarer, der indeholder protein, herunder æg, nødder, ost, fjerkræ og fisk. Du kan også købe tryptophan kosttilskud. Selv om mængden af tryptofan, der findes i fødevarer, er det ikke sandsynligt at forårsage nogen bivirkninger, tryptophan kosttilskud kan have nogle risici. Kun at tage disse kosttilskud efter samråd med din læge.

Mulige Bivirkninger

Mange af bivirkningerne fra tryptofan kosttilskud er relativt mindre. Disse omfatter kvalme, tab af appetit, svimmelhed, hovedpine, mundtørhed og døsighed. Andre mulige bivirkninger af dette tillæg omfatter diarré, opkastning, mavesmerter, forstoppelse og gas. Din bivirkninger kan mindskes, efterhånden som din krop vænner sig til de ekstra tryptofan, i henhold til Drugs.com.

Risiko for Medicin Interaktioner

Dette supplement også interagerer med en række af medicin, så tjek med din læge for at sikre, tryptofan, der ikke vil øge bivirkninger eller forårsage negative reaktioner, når de er parret med din nuværende medicin. Disse bivirkninger omfatter seksuelle bivirkninger, og en tilstand, der kaldes serotonin syndrom", som forårsager en hurtig hjerterytme, gangbesvær, forvirring, hallucinationer, muscle kramper, diarré, svedeture og feber. Antidepressive midler, Mao-hæmmere, St. John ' s urt, Demerol, phenothiaziner, triptaner og tramadol er eksempler på medicin, der ikke burde være kombineret med tryptofan.

Andre Potentielle Problemer

Tryptophan kosttilskud kan øge din risiko for diabetes, blære kræft og grå stær, og de kan også bringe på vejrtrækning problemer hvis du har problemer med fordøjelsen. Tryptofan kan også øge din risiko for en tilstand, der kaldes eosinofili-myalgi syndrom, især hvis du har lever-eller nyresygdom eller en tilstand, der kaldes eosinofili. EMS ' en, som kan være dødelig, er kendetegnet ved et højt niveau af hvide blodlegemer, der kaldes eosinofile og kroniske muskelsmerter.

Risiko for Overdosering

Hvis du tager tryptophan kosttilskud, du må ikke tage mere end den anbefalede dosis af din læge. Indtagelse af for meget tryptofan fra kosttilskud kan medføre overdosering symptomer, såsom rysten, kuldegysninger, overaktive reflekser, forvirring, feber, opkastning, diarré, uro og agitation. Hvis du oplever disse symptomer, få medicinsk hjælp højre væk.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

ADVERT

Mest populære