Sund Kost >> Ernæring

De Farer, Sucralose i Kost sodavand

Sucralose er en meget stabil ikke-kalorie kunstigt sødestof, der kan bruges i en række fødevarer. Kost sodavand bruge forskellige typer af kunstige sødestoffer, herunder sucralose og aspartam. På grund af deres syntetiske natur, kunstige sødestoffer har vakt bekymring for sikkerheden. Selvom der ikke er en fast enighed, de beviser, der viser, at sucralose er blandt de mere sikre kunstige sødestoffer.

Sucralose Baggrund

Sucralose er en sukker erstatning cirka 600 gange sødere end sucrose, eller tabel sukker. Det er skabt ved at erstatte tre hydroxylgrupper fra saccharose med tre klor atomer. Sucralose er det eneste kunstige sødemiddel fremstillet af ægte sukker. Mere stabile end andre kunstige sødestoffer, sucralose er nyttigt i bagværk og stegte fødevarer. Fordi sødemiddel er ikke optages i mave-spor, det giver ingen energi.

Veltolereret i Mennesker

Før godkendelse af kunstige sødestoffer til almindeligt brug, den AMERIKANSKE Food and Drug Administration kræver undersøgelser på deres sikkerhed. Sucralose blev godkendt som et generelt formål sødemiddel i 1999, efter at FDA har gennemgået mere end 100 undersøgelser på det og konkluderede, at sødemidlet udgør ingen trussel mod menneskers sundhed. En undersøgelse offentliggjort i 2000 i "Food and Chemical Toxicology" fandt, at sucralose var godt tolereres af mennesker, selv i høje doser. Ifølge undersøgelsen, der er ingen beviser for, at langvarig eller hyppig eksponering for sucralose som forårsager skadelige effekter på menneskers sundhed.

Sikrere End Andre Kunstige Sødestoffer

Ifølge Center for Science in the Public Interest (CSPI), sucralose kan ikke være helt sikker. Sucralose blev vurderet som "sikre", som CSPI indtil juni 2013; dog, en italiensk undersøgelse, der fandt en forbindelse mellem sucralose og leukæmi i mus bedt om organisationen til at nedgradere sucralose ' s rating til "forsigtighed." CSPI executive Michael F. Jacobson gjorde dog opmærksom på, at sucralose er sandsynligvis mere sikkert end de tre andre kunstige sødestoffer: saccharin, aspartam og acesulfam kalium.

Sukker Trang,

En indirekte fare for sucralose har at gøre med dens potentiale til at fremme overspisning og for meget sukker og kost. Det kan virke ulogisk, fordi grunden til, at folk kan drikke drinks, er at undgå sukker. En 2010-rapport, der blev offentliggjort i "The Yale Tidende af Biologi og Medicin," konstaterer imidlertid, at da kunstige sødemidler ikke opfylder hjernen på samme måde som sukker gør, at forbruge dem kan føre til øget trang til sukker og overspisning, der kan fremme fedme.

Om Forfatteren

Ler McNight er i øjeblikket en ernærings-forfatter med Demand Media Studios.

Foto Credits

  • Eising/Photodisc/Getty Images
ADVERT

Mest populære