Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er Farerne ved at Lave Protein Niveau i de Ældre?

Skrevet af Ler McNight ; Opdateret December 27, 2018

En tilstrækkelig indtagelse af kostens protein er vigtigt for alle, men især for personer over 60 år, viser forskning. Ældre folk har større risiko for muskel-og knoglesvind, en risiko, der øges med utilstrækkeligt indtag af protein. Ved at indtage en passende mængde protein, ældre personer kan begrænse muskel-og knoglesvind, og undgå en tilstand, der kaldes sarcopenia, der er relateret til mangel på protein i kosten.

Sarcopenia

Sarcopenia er en aldersbetinget tilstand, der typisk starter i omkring 45 år. Det er karakteriseret ved en række symptomer, herunder tab af muskelmasse ved hastighed på cirka 1 procent per år. Den muskel tab, der er forbundet med sarcopenia er direkte bundet til protein, mangler og manglende fysisk aktivitet, ifølge USDA. Ifølge en 2009 fornyet undersøgelse offentliggjort i "Aktuel Udtalelse i Klinisk Ernæring og Stofskifte Pleje," aldring ikke reducere kroppens muskel-bygning svar til protein af høj kvalitet. Gennemgangen understreger betydningen af at få en tilstrækkelig mængde protein med hvert måltid for at bevare muskel-og forhindre sarcopenia.

Muskel Tab og Få Fat

Et 2012-artikel, der er offentliggjort i "Ernæring Anmeldelser" bemærker, at den muskel tab, der er forbundet med aldring som regel falder sammen med en stigning i kropsfedt. Du kan reducere risikoen for vægtøgning ved indtagelse af tilstrækkelige mængder af protein og deltager i regelmæssig motion. I henhold til artikel, ældre personer, der skal til at opretholde et tilstrækkeligt indtag af protein, selv når de forsøger at tabe sig. Utilstrækkeligt indtag af protein under kalorie begrænsning normalt fører til muskel tab.

Tab Af Knoglemasse

Der har været begrænset forskning om forholdet mellem indtag af protein og knogletab hos ældre. En undersøgelse offentliggjort i 2000 i "Journal of Bone and Mineral Research har undersøgt forholdet mellem knogletæthed og protein indtag i deltagere, mellem 68 og 91 år gammel, over en periode på fire år. Resultatet var, at selv efter justering for vægttab, deltagere, der forbruges mindre animalsk protein, havde øget knogletab. Konklusionen var, at kosten protein, i dette tilfælde animalsk protein, der er vigtigt at bevare knogle masse, og reducere knogletab hos ældre.

Anbefalinger

Ifølge CDC, mænd i alderen 19 og op bør forbruge 56 gram protein pr dag og kvinder 19 og op bør forbruge 46 gram protein per dag. Mellem 10 og 35 procent af dine daglige kalorier kommer fra protein, noter CDC. De forskere, der offentliggjort i 2009 anmeldelse i "Aktuel Udtalelse i Klinisk Ernæring og Stofskifte Care" anbefaler, herunder 25 til 30 gram protein af høj kvalitet med hvert måltid for at forhindre sarcopenia.

Om Forfatteren

Ler McNight er i øjeblikket en ernærings-forfatter med Demand Media Studios.

ADVERT

Mest populære