Sund Kost >> Ernæring

De Farer med Lav Syre i Maven

Selv om kronisk forstoppelse er ofte behandlet som et overskud af mavesyre, lav syre i maven, faktisk har de samme symptomer, såsom oppustethed efter spisning, halsbrand og opstød. Omkring 10 til 15 procent af befolkningen, har lav mavesyre produktion, ifølge Ron Kennedy, M. D. Den medicinske betegnelse for denne tilstand er hypochlorhydria, og det er især almindelig hos midaldrende mennesker. Bortset fra de gener, der er involveret, hypochlorhydria kan gå på kompromis dit helbred, så at få en præcis diagnose og korrekt behandling fra din læge er afgørende.

Bakterielle Infektioner

Hypochlorhydria kan fremme tilgroning af bakterien Helicobacter pylori. Nogle mennesker med H. pylori vil gå på at udvikle mavesår, hvor en skade til foring af maven og tyndtarmen producerer smertefulde, åbne sår. Andre kan opleve en betændelse i maveslimhinden kendt som gastritis. Ubehandlet H. pylori kan endda føre til mavekræft, i henhold til MayoClinic.com.

Gær Infektioner

Kennedy rapporter om, at folk med lav mavesyre kan være tilbøjelige til andre infektioner, samt. Mavesyre dræber skadelige mikrober, der kommer ind i din krop med mad, og forhindrer dem fra at blive absorberet i tyndtarmen og fordeles i blodbanen. Når du har lave mave syre produktion, du kan have tilbagevendende gær infektioner er forårsaget af en overvækst af Candida albicans. Denne svamp, til gengæld, kan forårsage utallige sundhedsmæssige problemer, herunder acne og andre hudsygdomme, astma og vaginal og rektal kløe.

Nedsat Protein Fordøjelse

Din krop har brug for protein til at opbygge og reparere muskler og væv. Fordøjelsen af protein starter, når protein-holdige fødevarer, som kød, mælkeprodukter og bælgfrugter nå din mave. Der, saltsyre, eller HCl, begynder processen med at nedbryde protein ned i mindre, mere let anvendelige molekyler kaldet aminosyrer og peptider. Med utilstrækkelig HCl, at du ikke får den fulde ernæring fra den mad, du spiser, ifølge Kennedy, selv hvis du spiser mere end den mængde protein, der anbefales til en sund kost.

Jernmangel

Jern er et vigtigt mineral, kroppen bruger til at producere proteiner kaldet hæmoglobin og myoglobin, som transporterer ilt til dine celler. Når du har for lidt jern i din kost, eller har nedsat absorption af det, du kan udvikle blodmangel. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i 2012 i "Tidsskrift for Klinisk Patologi," børn med H. pylori-relaterede hypochlorhydria blev fundet til at have et lavt jern niveauer i blodet. Komplikationer af jernmangel omfatte træthed, nedsat præstation på arbejdet eller i skolen og sænket immunforsvar.

Om Forfatteren

Paula Martinac har en Master of Science i sundhed og ernæring uddannelse fra Hawthorn Universitet, med fokus på sund aldring, forebyggelse af kræft, vægt, kontrol og håndtering af stress. Hun Bord Certificeret i holistisk ernæring og en Certificeret Mad og Ånd Praktiserende læge, og har skrevet udførligt om ernæring til forskellige hjemmesider.

Foto Credits

  • Stockbyte/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære