Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er Farerne ved fiskeolie Caps?

Fiskeolie gavner din sundhed ved at øge dit indtag af essentielle næringsstoffer, herunder omega-3 fedtsyrer og vitamin A. Omega-3 fedtsyrer forbrug sænker risikoen for hjerte-kar-sygdom, hjælper med at kontrollere diabetes og på, og kan også hjælpe med at forebygge knogleskørhed, ifølge University of Maryland Medical Center. For meget fiskeolie, men udgør en sundhedsrisiko, fordi overforbrug af omega-3 fedtsyrer og A-vitamin fører til skadelige bivirkninger.

Effekt på Blødning

Over-spise fisk olie kapsler udgør en sundhedsmæssig risiko på grund af deres evne til at forårsage overdreven blødning. Fiskeolie tynder dit blod, forebygge blodprop-dannelse. Når det indtages i moderate mængder, dette blodfortyndende effekt byder på en sundhedsmæssig fordel, at beskytte dig fra spontane blodprop dannelse, der truer dit helbred. Hvis du spiser for mange fisk olie kapsler, eller du kombinere fisk olie kosttilskud med blodfortyndende medicin, som din krop ikke længere være i stand til at danne blodpropper effektivt, hvilket fører til en blødningsforstyrrelse. Hvis du tager blodfortyndende medicin, let blå mærker eller lider af en blødningsforstyrrelse, tage forsigtighed, når at spise fisk olie kapsler.

Effekt på blodsukkeret

At spise fisk olie caps kan også påvirke dit blod sukker niveauer, udgør en sundhedsrisiko for nogle personer. Mennesker med diabetes, der allerede står over for vanskeligheder med at kontrollere deres blod sukker niveauer, enten fordi de ikke producerer blod sukker-sænke insulin, eller deres kroppen ikke effektivt at reagere på insulin. Tage fiskeolie kan øge fasting blod sukker niveauer hos personer med Type 2-diabetes, rapporter University of Maryland Medical Center. Hvis du har diabetes, skal du sørge for at tale med din læge, før at tage fisk olie hætter, for at undgå for højt blodsukker.

Vitamin A-Toksicitet

Nogle typer af fisk olie-caps-såsom dem, der indeholder cod liver oil-giver store mængder af vitamin A., Mens moderate mængder af A-vitamin støtte i celle udvikling, for meget A-vitamin fører til en giftighed, der forårsager knogle smerter, svimmelhed, kvalme, hårtab og hududslæt. Venstre ubehandlet, vitamin A-toksicitet påvirker din lever, i sidste ende forårsager skader på leveren. Det kan også forårsage væske til at bygge op i din hjerne, der fører til øget intrakranielt tryk, der forårsager hovedpine og synsforstyrrelser.

Yderligere Overvejelser

Fiskeolie caps kan også forårsage mild fordøjelses forstyrrelser, der fører til flatulance, bøvsen og diarré. Vælger for en tid-release fiskeolie-kapsel, som kan hjælpe med at dæmme op for disse bivirkninger.

Altid tale med din læge, før du tager nogen fiskeolie capule til at bestemme en sikker fiskeolie dosering og hjælp i at vælge et supplement. Lav kvalitet fiskeolie caps kan medføre yderligere sundhedsmæssige risici, da fiskeolie kan indeholde giftige miljømæssige forurenende stoffer, herunder kviksølv. Din læge kan anbefale en høj kvalitet supplement fri for skadelige stoffer.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil, sundhed og bioteknologi, samt fast ejendom, landbrug og clean tech.

ADVERT

Mest populære