Sund Kost >> Kost

Det Daglige Behov af Fedt og Kulhydrater for Piger

Fastsættelse af en pige kulhydrat indtag, der er let, fordi det er bare en daglig værdi. Fedt krav, der er mere af en udfordring. De er beregnet som en procentdel af en pige ' s daglige kalorier og kaloriefattige behov ændrer sig i forhold til alder og aktivitetsniveau. Det er vel værd til at bestemme, og spore hende, fedt og kulhydrat indtag for at være sikker på, at hun bruger den mængde, der kræves for at holde sig sund og samtidig undgå overskridelser, der kan føre til kroniske sygdomme.

Rolle Kulhydrater

De tre typer af kulhydrater -- sukker, stivelse og fiber-er alle væsentlige dele af en sund kost for piger. Naturlige sukkerarter og stivelse, der er kroppens foretrukne energikilde, fordi de er nedbrudt til glukose. Forskellen mellem de to er, at små molekyler af sukker er let absorberes til at give et hurtigt boost af energi, og større stivelse molekyler tage længere tid at fordøje. Fiber er ikke fordøjes, så det ikke levere energi, men det er stadig fylder afgørende rolle for piger i alle aldre. Uopløselige fibre forhindrer forstoppelse og opløselige fibre saldi blodsukker og hjælper med at fjerne kolesterol.

Kulhydrat Krav

Begynder i en alder af én, alle piger har brug for 130 gram kulhydrater hver dag. Som en del af deres daglige kulhydrater, piger bør forbruge 25 til 26 gram fiber. De vigtigste oplysninger for piger, især da de når frem til deres teenager år, og begynder at bekymre sig om vægten, er, at kulhydrater er ikke til forhandling. Et passende beløb skal være fremstillet af hele korn, frugt og grøntsager for at opfylde deres krops energi-og metaboliske behov. Tilsat sukker er anderledes, fordi de har kalorier uden nogen fiber eller ernæringsmæssig værdi. De mest almindelige kilder af tilsat sukker -- sodavand, juice og slik-kan forårsage vægtøgning og andre sundhedsmæssige problemer.

Rolle Fedtstoffer

Fedt i kosten er lige så afgørende for piger som kulhydrater. Fedt er kroppens andet valg for energi, når kulhydrater er ikke tilgængelig. De rent faktisk levere mere energi, end kulhydrater. Et gram fedt har ni kalorier, i forhold til fire kalorier i 1 gram kulhydrat. Fedt isolere organer, hjælpe med at producere hormoner, form den strukturelle rygraden af celler, og de skal være til stede for kroppen at fordøje vitaminer A, D, E og K. fedtsyrer er specielt vigtige for udvikling af piger, fordi de er brugt i vækst og vedligeholdelse af hjernen og neurologiske system. To-tredjedele af hjernen består af fedt.

Fedt Krav

Indtil en alder af tre år, fra 30 til 40 procent af pigerne i den daglige kalorier bør komme fra fedt. I en alder af fire, og fortsatte gennem 18 år, fedt i kosten bør tegne sig for 25 til 35 procent af deres samlede daglige kalorier. Piger skal fylde deres daglige fat krav med sunde enkeltumættede og flerumættede fedtstoffer, der sænker kolesterol. Begrænse usunde mættede fedt at mindre end 10 procent af den daglige kalorier, og holde kolesterol under 300 mg dagligt. Selvom piger har brug for fedt i kosten, den type af fedt, de spiser, har en indvirkning på deres sundhed på lang sigt. Plak, som bidrager til hjerte-kar-sygdom begynder at indsamle i hjertet og arterie vægge i barndommen og fortsætter med at bygge op gennem deres teenageår og tidlige voksenår.

Om Forfatteren

Sandi Busch modtaget en Bachelor i psykologi, derefter forfulgte uddannelse i sygepleje og ernæring. Hun lærte familier til at planlægge og forberede sig på specielle diæter, arbejdede som en terapeutisk støtte specialist, og nu skriver om sine foretrukne emner – ernærings -, fødevare -, familier og forældre – til hospitaler og fagblade.

Foto Credits

  • Ablestock.com/AbleStock.com/Getty Images
ADVERT

Mest populære