Sund Kost >> Kost

De daglige Krav til Kanel Kosttilskud

Skrevet af Melodie Anne ; Opdateret November 28, 2018

Kanel er ikke blot et krydderi til at kvikke op din foretrukne fødevarer. Det er også utroligt gavnligt for at forbedre visse lidelser. Fordi kanel ikke er et vigtigt næringsstof, der ikke har en etableret daglige behov. Men du vil ønsker at tage bare den rigtige mængde for din sundhed og vide om mulige lægemiddelinteraktioner, før du begynder at tage kanel kosttilskud.

Hvorfor Du Vil Have Det

Kanel kan være en fordel, hvis du er diabetiker. Det menes at arbejde ved at forbedre den måde, insulin virker i din krop. Insulin er et hormon, der åbner op celle døre, så cellen kan afhente glukose til energi. Men hvis du har type 2 diabetes, insulin i din krop, hvis du selv gør nok for det, måske ikke fungerer effektivt og kanel kan komme til undsætning. Kanel kosttilskud kan også være nyttigt, hvis du har forhøjet kolesterol, fordi den urt, der kan forbedre sukker-og fedtstofskiftet, og som potentielt kan mindske den overskydende fedt, du har, der lurer omkring, som hæver dit kolesteroltal. Men mere forskning er nødvendig for disse ydelser, og kanel supplement brug bør aldrig erstatte receptpligtig medicin eller rådgivning af din læge.

Dagligt Indtag

Du bør tage omkring 1 til 4 gram stødt kanel bark dagligt, New York University Langone Medical Center rapporter. Afhængig af, hvorfor du har taget det, din sundhedspleje udbyder kan anbefale en dosis på 6 gram om dagen. Men hvis du bruger kanel olie, som er en meget koncentreret form af kanel, bør du tage 0.05 til 0,2 gram olie på en daglig basis.

Lægemiddelinteraktioner

Hvis du tager receptpligtig medicin eller over-the-counter medicin, er det bydende nødvendigt at tale med din læge, før du begynder at tage kanel kosttilskud. Store doser af kanel kan understrege din lever, så vil du sikkert gerne undgå at tage det, hvis du allerede bruger en medicin, der metaboliseres af leveren. Acetaminophen, en over-the-counter smertestillende, er en af disse typer af piller. Mange receptpligtige smertestillende piller også gå gennem din lever, muligvis gøre kanel en usikker løsning for dig. Hvis du har diabetes og er på en blod-sukker-sænkende medicin eller tage insulin, være varsom med at bruge kanel kosttilskud -- de kunne gøre det sværere for dig at stabilisere dit blodsukker. Du vil også ønsker at undgå kanel kosttilskud, hvis du tager ginseng eller psyllium, fordi kombinationen af disse kosttilskud, kunne føre til faretruende lavt blodsukker.

Sikkerhedsmæssige Overvejelser

Kanel kosttilskud er mest sandsynligt, helt sikkert, hvis du er forholdsvis sund. De kan være farligt, men hvis du har en dårligt fungerende lever eller nyrer. Nogle gange kanel kosttilskud, især kanel bark olie, kan forårsage en brændende fornemmelse, rødme eller rødmen i huden. Hvis du er følsomme over for kanel, det kan irritere din mund eller mave-tarmkanalen, hvilket giver dig mavesmerter eller halsbrand. Disse milde bivirkninger bør sprede så dit system bliver brugt til at supplere. Men hvis din hals svulmer, du begynder at kløe eller du har svært ved at trække vejret, søge øjeblikkelig lægehjælp -- man kunne være allergisk overfor dine kanel supplement.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

ADVERT

Mest populære