Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er den Anbefalede Daglige Indtagelse af koreansk Rød Ginseng?

Skrevet af Sandi Busch; Opdateret December 27, 2018

Fortalere for koreansk rød ginseng anbefaler den til alt lige fra at forbedre din generelle velvære til forebyggelse af kræft. Mens det hjælper nogle betingelser, der bestemmer en dosis er ikke altid let. Etiketter på kosttilskud kan ikke vise den procentdel af de aktive ingredienser, og nogle kosttilskud har mere end den anbefalede dosis på en tablet. Fordi ginseng indeholder aktive ingredienser, der påvirker din krop, tale med din sundhedspleje udbyder, hvis du er i tvivl om mængden i dine kosttilskud.

Ved Din Ginseng

Når du køber ginseng, være forsigtig med den type, du vælger. Koreanere, Asiatisk og Amerikansk ginseng hører til samme familie -- Panax -- og indeholder samme aktive ingredienser. Sibirisk ginseng, men er ikke fra samme familie og har forskellige kemiske bestanddele. Ginseng planten skal vokse til fem år, før det er gamle nok til at høste. Som et resultat, ren ginseng har en tendens til at være dyrt. Uforarbejdede ginseng roden kaldes hvid ginseng. Når det er dampet og varme-tørret, det er rød ginseng, ifølge New York University Langone Medical Center.

Grunde til at Tage Ginseng

Korean red ginseng viser løfte for at forebygge forkølelser og influenza, i henhold til NYU Langone Medical Center. Det er vurderet, at de muligvis effektive til at forbedre tænkning og hukommelse, sænke blodsukkeret hos personer med diabetes og behandling af symptomer af kronisk obstruktiv lungesygdom, rapporter, MedlinePlus. Ginseng er udviklet til at styrke immunforsvaret, forbedre den mentale funktion, at forhindre kræft og lindre hedeture i overgangsalderen, men forskning til dato har givet blandede resultater. Nogle undersøgelser konkluderer, at det hjælper, mens andre ikke finder den samme positive effekt.

Anbefalet Daglig Dosis

Den typiske dosis for koreansk rød ginseng er 200 mg dagligt af et uddrag, der indeholder 4 procent til 7 procent af ginsenosider, som er de aktive stoffer, i henhold til NYU Langone Medical Center. Tang Center for urtemedicin Forskning, dog rapporter om, at doser på 600 mg taget tre gange dagligt har været fortaler for. Bestemmelse af den bedste dosis er vanskeligt, fordi der er mindst 20 forskellige ginsenosider er blevet identificeret, og de lægge forskellige effekter. Fordi den blanding af ginsenosider varierer fra det ene produkt til det næste, forskellige kosttilskud, som indeholder den samme mængde af ginseng kan ikke levere det samme niveau af effektivitet.

Der Bør Undgå At Ginseng

Du må ikke tage koreansk rød ginseng, hvis du er gravid, fordi en af sine kemikalier kan forårsage fosterskader, ifølge MedlinePlus. Konsultere din læge, før du tager ginseng, hvis du tager nogen medicin eller har diabetes, problemer med blodets evne til at størkne, hormon-følsomme forhold, såsom brystkræft og endometriose eller en auto-immun sygdom. Nar det tages i hoje doser, ginseng kan gøre det svært at sove. Dette søvnløshed kan forårsage uro i mennesker med skizofreni. Som koffein, ginseng stimulerer dit nervesystem, så indtager begge dele på samme tid kan øge dit blodtryk eller hjertefrekvens.

Om Forfatteren

Sandi Busch modtaget en Bachelor i psykologi, derefter forfulgte uddannelse i sygepleje og ernæring. Hun lærte familier til at planlægge og forberede sig på specielle diæter, arbejdede som en terapeutisk støtte specialist, og nu skriver om sine foretrukne emner – ernærings -, fødevare -, familier og forældre – til hospitaler og fagblade.

ADVERT

Mest populære