Sund Kost >> Andre

Daglig Ernæring til Diabetikere

Oversigt

Hvis du har diabetes, kan du lægge en betydelig kontrol over din sygdom ved at spise ordentligt. Spise godt med diabetes betyder, at koncentrere sig om naturlige, sunde kilder til ernæring snarere end forarbejdede fødevarer, undgå raffineret sukker og usundt fedt og holde din vægt inden for normale grænser. Mens man spiser sunde fordele folk uden diabetes, til diabetikere, for at holde blodsukkeret under kontrol, kan undgå mange af de komplikationer af denne betingelse, såsom nerve skade, diabetisk retinopati, nyreskader og hud problemer.

Jack Hollingsworth/Photodisc/Getty Images

Nyttige Kosttilskud til Diabetikere

Omkring 38 procent af Amerikanerne tage kosttilskud; diabetikere, som er 1,6 gange mere tilbøjelige til at tage kosttilskud end ikke-diabetikere, i henhold til en januar 2010 artikel i "Klinisk Diabetes." Almindeligt anvendte kosttilskud blandt diabetikere omfatter alpha lipoic syre, en antioxidant, som kan medvirke til at sænke blodsukkeret og kan også hjælpe med at forhindre perifer neuropati, eller nerveskader, et fælles problem blandt diabetikere. Bitter melon kan hjælpe celler fjerne glukose fra blodbanen til brug for energi. Chrom, kanel, bukkehorn og gymnema alle har potentielt gavnlige effekter af insulin frigivelse og effektivitet. Tal med din læge, før du tager kosttilskud.

Hemera Teknologier/AbleStock.com/Getty Images

Nødvendige Mængde Protein til Diabetikere

Hvis du har diabetes, mellem 15 og 20 procent af dine daglige kalorier kommer fra protein, i henhold til Colorado State University Extension. At spise mere end 20 procent af dine kalorier protein i form kan forværre nyresygdom, en almindelig lidelse blandt mennesker med diabetes. Hvis du indtager i gennemsnit 2,000 kalorie-om dagen-kost, 300 til 400 kalorier bør komme fra protein. Det svarer til mellem 75 og 100 gram protein om dagen, da 1 gram protein forsyninger 4 kalorier. Koncentrere sig om magert kød, der er lav i kalorier og mættet fedt såsom kylling, fisk eller magert oksekød.

Thomas Northcut/Lifesize/Getty Images

Fedt Indtag til Diabetikere

Fedtstoffer er ikke alle dårlige; nogle hjælpe med at sænke kolesteroltallet. Fjerne transfedtsyrer -- menneskeskabte fedtstoffer, der findes for det meste i forarbejdede fødevarer og bagværk-fra din kost helt, hvis det er muligt. Øge dit indtag af sunde monoumættede fedtstoffer som olivenolie, nødder og avocado, og reducer dit indtag af mættet fedt -- der findes i forarbejdede fødevarer og rødt kød -- at ikke mere end 7% af dine daglige kalorier. For en 2,000 kalorie diæt, ville dette svare ikke mere end 140 kalorier, eller ca 15 gram mættet fedt pr dag, ifølge American Diabetes Association.

Thinkstock Images/Comstock/Getty Images

Daglig Kolesterol til Diabetikere

Der har diabetes, kan fordoble din risiko for at dø af hjertesygdom, Colorado State University Extension advarer. På grund af forhøjet kolesterol kan også bidrage til hjertesygdomme, begrænse dit kolesterol indtag på 200 mg dagligt, Mayo Clinic anbefaler. Fødevarer med højt kolesterol omfatter rødt kød, skaldyr, lever og andet indmad og æggeblommer.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Mængden af Kulhydrater Foreslog Per Dag for Diabetikere

Hvis du har diabetes, ca 40 til 45 procent af dine kalorier skal komme fra kulhydrater, især fuldkorn, nødder og bælgfrugter. The American Diabetes Association anbefaler tidskrævende 45 til 60 gram kulhydrat i hvert måltid. Mange læger tyder også på, at vælge kulhydrater med et lavt glykæmisk indeks, hvilket betyder, at din krop absorberer dem langsomt, at levere en stadig strøm af glukose til cellerne, uden at de pludselige stigninger, der ledsager en hurtig tilstrømning af glukose. Æbler, med et glykæmisk indeks på 6, fordøje langsommere end bananer, som har et glykæmisk indeks på 16. Bælgfrugter har et lavere glykæmisk indeks end pasta. Couscous, med et glykæmisk indeks på 9, er et bedre valg end hvide ris, med et glykæmisk indeks på 43. Men nogle lav-glykæmisk indeks fødevarer, der er højt indhold af mættet fedt, så tage begge dele i betragtning, når du vælger kulhydrater, der er baseret på deres glykæmiske indeks.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Korrekt Mængde Mad, Sukker Per Dag for Diabetikere

Diabetikere bør begrænse raffineret sukker til så lidt som muligt. Raffineret sukker indtaste din blodbanen meget hurtigt, forårsager en hurtig stigning i blodsukkeret. Hyppige udsving i blodsukker øger risikoen for at udvikle komplikationer, fordi glukose i blodbanen skader celler i nyrerne, væv og blodkar, herunder blodkar i øjnene. Højt blodsukker er også fremme infektion og medføre dårlig sårheling. Da hver diabetisk kost, der er tilpasset til den enkelte, så tal med din diætist om din ideelle raffineret sukker indtag.

Comstock Images/Comstock/Getty Images

Hvad er den Gennemsnitlige Mængde af Kulhydrater Diabetiker Bruger en Dag?

Mængden af kulhydrater en person med diabetes spiser vil variere, da din vægt og hvor godt du følger din kost plan vil have en effekt. I gennemsnit vil en person med diabetes får mellem 40 og 45 procent af de kalorier fra kulhydrater, i henhold til Marts 2011-udgaven af "Diabetes Prognose." For en 2,000 kalorie diæt, der svarer til mellem 800 og 900 kalorier, eller 200 til 225 gram kulhydrat pr dag.

Om Forfatteren

Registreret sygeplejerske med mere end 25 års erfaring inden for onkologi, arbejdskraft/levering, neonatal intensive care, infertilitet og oftalmologi, Sharon Perkins har også medforfatter og redigeret en lang række sundhedsmæssige bøger for Wiley "Dummies" - serien. Perkins har desuden omfattende erfaring med at arbejde i hjemmet sundhed med medicinsk skrøbelige pædiatriske patienter.

ADVERT

Mest populære