Sund Kost >> Andre

Daglige Næringsstoffer Fordele

Oversigt

Hvis du ikke får din daglige næringsstoffer, kan du forhindre din krop i at nå sit optimale sundhed. Næringsstoffer kan påvirke din krops ydeevne, der fører til dårlige fysiske og psykiske forhold. Food and Nutrition Board, Institut of Medicine indeholder anbefalinger om mængden af specifikke næringsstoffer, det tager for at opretholde den fysiologiske processer i din krop. Du følger disse retningslinjer for at sikre, at du holde sig sund og din krop bliver glad for.

PhotoObjects.net/PhotoObjects.net/Getty Images

Hvor Meget Kalium Bør Man Tage Dagligt?

En voksen skal 4,700 milligram af kalium per dag. Det er bedste for at opfylde dine kalium behov gennem en kost, der indeholder en masse af kalium rige fødevarer, såsom bananer, kartofler, appelsiner, blommer, lima bønner, spinat, tomater, mandler og solsikkefrø. Kaliumtilskud bør altid tages med varsomhed. Tage høje doser af kalium kan føre til øget serum-kalium, kan forårsage farlige bivirkninger, som hjerteanfald. Hvis du tror, du har brug for en kalium supplement, så tal med din læge, der kan give specifikke anbefalinger til dig.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Hvor Meget Kalium Er en Kalium Supplement Levere på Daglig Basis?

Ifølge Linus Pauling Institute, over-the-counter mineral kosttilskud i Usa ikke indeholder mere end 99 milligram af kalium per portion. Hvis du har et lavt blodets indhold af kalium eller hypokaliæmi, din læge kan ordinere en højere dosis i kosttilskud. Når du er på en høj dosis kalium supplement, dit blod skal overvåges regelmæssigt for at sikre, serum-kalium i blodet ikke bliver for høj.

Jupiterimages/Creatas/Getty Images

Hvor Meget Protein Skal Man Spise Dagligt?

Mængden af protein du skal spise dagligt, afhænger af din alder og køn. Børn mellem 1 og 3 skal 13 gram per dag, mens de er mellem 4 og 8 skal 19 gram per dag. Børns behov stigning til 34 gram dagligt når de er mellem 9 og 13. Efter, at behov kan variere afhængigt af køn. Teenage mænd mellem 14 og 18 år skal have 52 gram dagligt, mens mænd over 18 år skal have 56 gram per dag. Teenage piger og kvinder i alderen 14 og ældre har brug for 46 gram hver dag. Protein findes i kød, fisk, fjerkræ, bønner, ærter, æg, mælk og mejeriprodukter.

Hemera Teknologier/AbleStock.com/Getty Images

Kan en Mand drage Fordel af Store Daglige Doser af Zink?

Zink spiller en vigtig rolle i produktionen af sædceller hos mænd. Zink mangel kan føre til lavere sæd volumen, dårlig sæd sundhed og infertilitet. Zink mangel kan også lavere testosteron niveauer, hvilket fører til en nedsat sexlyst. En undersøgelse offentliggjort i "American Journal of Clinical Nutrition" fandt, at tage 10.4 mg zink dagligt i 35 dage mindskes disse problemer. RDA for zink for mænd og 11 milligram per dag. Mens det ikke er nødvendigt for en mand at tage store daglige doser af zink, er det nødvendigt for ham at klare de daglige zink anbefalinger.

Stockbyte/Stockbyte/Getty Images

Hvor Meget Protein Pulver Er Godt til Daglig Input?

De fleste mennesker indtager mere protein, end de har brug for, gennem de fødevarer, de spiser. På grund af dette, tilføjer protein powder til din kost er normalt ikke nødvendigt. Ved regelmæssigt at indtage for meget protein kan sætte stress på dine nyrer og føre til nyre-sygdom. Hvis du tager proteinpulver, skal du sørge for at holde sig til producentens anbefalinger for indtagelse. De fleste etiketter foreslår at tilføje et scoop, der kan indeholde alt fra 10 gram til over 25 gram protein, til en drink en eller to gange per dag. Den nøjagtige mængde af protein per scoop afhænger af mærke og type af protein.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Hvor Meget Natrium Bør Man Have i Deres Daglige Kost?

Natrium anbefalinger, der er givet ved en øvre grænse, som er det højeste beløb, du bør indtage dagligt. Den nuværende øvre grænse for natrium er 2,300 milligram per dag, selv om den American Heart Association stater at reducere natrium indtag til mindre end 1.500 mg per dag, kan have større sundhedsmæssige fordele.

Ezra Shaw/Digital Vision/Getty Images

Hvor Meget Kalium har Du Brug for Dagligt, hvis Du dyrker Sport?

Når du spiller sport, mister du elektrolytter, som kalium, fra muskel-og gennem sved. Lav kalium niveauer kan føre til muskel kramper og hjerte problemer. På grund af dette, atleter, der har lidt øget kalium behov. Colorado State University Extension stater, der tilføjer 200 til 400 milligram af kalium-om det beløb, en banan eller 1 kop appelsin juice -- på toppen af den daglige anbefaling af 4,700 mg er nok til at erstatte den ekstra kalium tabt i løbet af en til to timers motion.

Jupiterimages/liquidlibrary/Getty Images

Hvor Meget Natrium Og Fedtstoffer Bør Vi Have Dagligt?

Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, Amerikanerne forbruger 3,300 mg natrium dagligt. Dette er langt over den anbefaling, der er mindre end 2.300 mg per dag. De fleste natrium i den Amerikanske kost kommer fra forarbejdede og emballerede fødevarer. At spise friske, hele fødevarer, som kan hjælpe du sænke dine natrium indtag. Fedt anbefalinger er baseret på kalorie indtag. Total fedt bør omfatte 20% til 35% af det daglige kalorieindtag. Af det samlede fedt, mindre end 10 procent bør være i form af mættet fedt. For en 2,000 kalorie diæt, dette betyder, 44 78 gram af total fedt og mindre end 22 gram mættet fedt dagligt.

Thinkstock Images/Comstock/Getty Images

Koreansk Ginseng: Hvor Meget Har Du Brug For Dagligt?

Koreansk ginseng er et drogen retsmiddel, der anvendes til at styrke kroppen, undgå træthed og forbedre koncentrationen. Den anbefalede daglige dosis for koreansk ginseng er 1 til 2 gram tørrede urter dagligt. Du kan fortsætte med daglig behandling i op til tre måneder. Høje doser af ginseng kan forårsage diarré, forhøjet blodtryk, nervøsitet og søvnighed.

Brand X Pictures/Brand X Pictures/Getty Images

Kan Nælde Blade Tages Dagligt?

Brændenælde, eller Urtica dioica, er i vid udstrækning bruges som en behandling for godartet prostatahypertrofi, betændelse, gigt og allergi. Urten kan tages dagligt, men du bør altid konsultere din sundhedspleje udbyder, før du tager nogen naturlægemidler, kosttilskud, især hvis du har eksisterende sundhedsproblemer. Som tørret urt, brændenælde blade kan tages i doser af 4 til 12 gram per dag. Forberede te ved mæskning 1 til 2 teskefulde tørrede urter i varmt vand. I sin form af uddrag, kan du tage 150 til 300 mg af brændenælde blade per dag.

NA/Photos.com/Getty Billeder

Hvor Meget Zink en Dag?

Mængden af zink, bør du tage på en dag, afhænger af din alder og køn. Børn mellem 1 og 3 skal have 3 mg dagligt, mens børn i alderen 4 til 8 brug 5 mg. Mellem 9 og 13, børn kræver 8 mg dagligt. Teenage piger mellem 14 og 18 år skal have 9 mg per dag, mens teenage drenge i samme alder har brug for 11 milligram per dag. Kvinder i alderen 19 år og ældre bør få 8 mg per dag, og mænd i samme alder 11 mg. Kilder i kosten af zink omfatter østers, krabbe, oksekød, hummer, svinekoteletter, cashewnødder, kikærter, mandler, kidney bønner, cheddar ost og berigede morgenmadscerealier.

Goodshoot/Goodshoot/Getty Images

Hvor Meget Kalium i Dag?

Daglig kalium behov varierer efter alder. Forældre bør gøre deres bedste for at sikre, at småbørn i alderen mellem 1 og 3 forbruge 3.000 mg per dag. Når et barn når en alder af 4 til 8, skal stige en smule til 3,800 milligram per dag. En unge mellem 9 og 13 har kalium behov kun er lidt lavere end en voksen, ved 4,500 milligram per dag. Efter 13 år, teenagere og voksne, der har brug for 4,700 milligram per dag. Kilder i kosten af kalium omfatter bananer, kartofler, svesker, appelsiner, tomater, rosiner, artiskok, lima bønner, agern squash, spinat, mandler og solsikkefrø.

Om Forfatteren

Lindsay Boyers har en Bachelor of Science i ernæring fra Framingham State College og et certifikat i holistisk ernæring fra American College of Healthcare Sciences. Hun er også en licens æstetiker med avanceret undervisning i hudpleje og makeup. Hun har planer om at fortsætte med sin uddannelse, færdiggøre en master-uddannelsen i ernæring og, i sidste ende, blive en registreret diætist.

ADVERT

Mest populære