Sund Kost >> Kost

Daglige væskeindtag til Småbørn

Skrevet af Sharon Perkins ; Opdateret December 27, 2018

Små børn kan, ligesom voksne, har brug for væske til at blive hydreret. For mange børn, problemet er ikke at få nok væske, men at få for meget af de forkerte typer. Både fødevarer og væsker kan bidrage til den samlede daglige væskeindtag. Sukker-holdige drikkevarer vandforsyning, men de indeholder også overskydende sukker og derfor bør undgås.

Beløb

Et barns daglige væske behov bestemmes efter vægt, ikke efter alder. Læger bruger ofte Holliday-Segar metode til bestemmelse af væske behov for børn, i henhold til Pediatric Pleje Online. Denne ret kompliceret formel, der hedder, at børn, der vejer mere end 20 kg skal på 1.500 ml væske per dag, plus 20 milliliter per kilo for hvert kilogram over 20. Et kilogram er lig med 2.2 kilo. Som en generel vejledning, småbørn alderen 1 til 3, skal 43 ounces væske om dagen, ifølge University of Michigan Health System.

Begrænsning Af Juice

Småbørn bør drikke en bred vifte af væsker, ikke kun saft. Den gennemsnitlige barn drikkevarer 6 ounces juice om dagen, ifølge den Amerikanske Academy of Pediatrics; dette lig med en servering af frugt. Når saft bokse blive en del af dit barns væske indtag, gøre en indsats for at begrænse sin væske fra juice til ikke mere end 4 til 6 ounce per dag. Selv om juice har ernæringsmæssige værdi, der er mindre end hele frugt, da det indeholder ikke fibre. Juice er også høj i sukker, selvom det er 100 procent naturlig saft. Sukkerholdige drikkevarer holde dit barn rigeligt at drikke, men også give tomme kalorier, der kan fylde ham op og anrette skade på sine tænder.

Mælk

Mælk bør ikke længere være en toddler ' s vigtigste ernæring kilde. Småbørn har brug for en bred vifte af fødevarer for god ernæring. Drikke store mængder mælk -- mere end 16 til 24 ounce per dag -- kan fylde dit barn op og bidrage til jernmangel, da mælk indeholder ingen strygejern, Børn Sundhed fra Nemours advarer.

Væske Fra Fødevarer

Dit barn behøver ikke at drikke al sin væske. Fødevarer, der også indeholder væske. Supper er en oplagt væske kilde, men frugt og grøntsager er også mellem 80 og 95 procent vand. Selv kød består af 50 til 80 procent vand, ifølge Ohio State University. Pasta, is og ost også tjene som en god væske kilder, og de er ofte i toppen af et barns mad præference liste.

Om Forfatteren

Registreret sygeplejerske med mere end 25 års erfaring inden for onkologi, arbejdskraft/levering, neonatal intensive care, infertilitet og oftalmologi, Sharon Perkins har også medforfatter og redigeret en lang række sundhedsmæssige bøger for Wiley "Dummies" - serien. Perkins har desuden omfattende erfaring med at arbejde i hjemmet sundhed med medicinsk skrøbelige pædiatriske patienter.

ADVERT

Mest populære