Sund Kost >> Kost

Daglige Kulhydrater og Kalorie Indtag for Mænd

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret 12 December 2018

Antallet af kalorier og kulhydrater man indtager hver dag, afhænger af hans alder og aktivitetsniveau. Ifølge data fra Centers for Disease Control og Forebyggelse, i perioden fra 2011 til 2014, og 34 procent af mændene i USA var overvægtige. At spise for mange kulhydrater, især fra raffinerede kornprodukter og tilsat sukker, også kan føre til fedme.

Kulhydrat Krav

Institute of Medicine ' s anbefalede daglige dosis, eller ADT for mænd er 130 gram kulhydrater, hvilket betyder at mænd bør tage sigte på at forbruge mindst dette beløb af kulhydrater på en daglig basis. Institute of Medicine opfordrer også til voksne mænd til at spise 45 til 65 procent af deres samlede daglige kalorier fra kulhydrater. Det betyder tidskrævende 225 325 gram carbs for en daglig diæt på 2.000 kalorier og spise 338 488 gram kulhydrater når forbruger 3.000 kalorier om dagen.

Kulhydrater for Atleter

Aktive mænd og mandlige atleter, der har øget kalorie behov sandsynligvis kræve flere kulhydrater end ADT for at hjælpe med at maksimere egne præstationer. Academy of Nutrition and Dietetics anbefaler, at mandlige atleter indtager 2.3-4.5 gram kulhydrat pr pund legemsvægt hver dag, afhængigt af typen og intensiteten af deres træning; mænd, der deltager i endurance løb, der varer længere end 4 timer, kan kræve op til 5.5 gram kulhydrat pr pund legemsvægt hver dag. Baseret på disse anbefalinger, 165-pund udholdenhed atlet har brug for 380 til 908 gram kulhydrater hver dag.

Kalorie Behov

Mænd, der er i øjeblikket på en sund kropsvægt -- og forsøger at opretholde deres vægt -- kan følge kalorieindhold anbefalinger fastsat af Ernæringsmæssige Retningslinjer for Amerikanerne 2015. Baseret på disse estimater, mænd i alderen 19 til 30 brug for 2.400 og 3.000 kalorier dagligt, mænd i alderen 31 til 50 kræver 2,200 kalorier dagligt, og mænd, der er ældre end 50 år har brug for 2.000 kalorier dagligt for at opretholde en sund kropsvægt. Ifølge University of Nevada, Las Vegas, konkurrencedygtige atleter, der regelmæssigt deltage i anstrengende motion kræver, at 22 til 30 kalorier pr pund legemsvægt hver dag.

Justering af Kalorier til Vægttab

Reduktion af energi-indtag fra 500 til 1.000 kalorier om dagen, kan hjælpe overvægtige og svært overvægtige mænd taber omkring 1 til 2 pounds per uge. Det AMERIKANSKE Department of Agriculture rapporter om, at de 1.200 - til 1600-kalorie kost er ofte effektiv til vægttab hos mænd. Ifølge Academy of Nutrition and Dietetics, at reducere din kulhydrat indtagelse kan hjælpe dig med at spise færre kalorier. Kulhydrater for at begrænse eller undgå, når du forsøger at tabe vægt omfatter sodavand, andre sukkerholdige drikkevarer, slik, sukker, hvide ris, hvidt brød og anden raffineret korn. Erstatte disse emner med nærende kulhydrater, såsom grøntsager, fuldkorn, fedtfattige mejeriprodukter, bælgfrugter, nødder og frø.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære