Sund Kost >> Ernæring

Hvordan til at Skære Ned på Protein

Protein er et vigtigt næringsstof, der er afgørende for dagligdags funktioner i den menneskelige krop. For meget protein, dog, kan være skadelige. Ifølge University of Iowa, de fleste Amerikanere får omkring dobbelt så meget protein som de har brug for på en daglig basis, indtager 90 til 140 gram i stedet for den anbefalede 45 til 70. At reducere mængden af protein i din kost kan tage lidt planlægning, men du kan slå ud sundere for det.

Spis Mindre Kød

Den berømte Meatless Monday kampagne, udviklet af forskere ved Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, opfordrer Amerikanerne til at reducere deres forbruget af kød for at forbedre deres sundhed. At spise mindre protein-rige kød, især rødt kød og forarbejdet kød, kan reducere risikoen for kræft, fedme, hjertesygdomme og diabetes. I mange Amerikanere kost, kød er hovedparten af indtag af protein, så en nem måde at skære ned, er at krybe kød, der serverer størrelser, eller erstatte dele af kød med grøntsager, frugt, fuldkorn eller endda protein fødevarer, der har lavere mængder af næringsstoffer.

Spis Mere Frugt og Grøntsager

En anden måde at reducere protein, du spiser, er at følge USDA ' s henstilling til at dividere op på din tallerken ved hvert måltid. Organisationen foreslår at fylde halvdelen af din tallerken med frugt og grøntsager, 25 procent med fuldkorn og kun 20 til 25 procent med et protein mad. At spise mere frugt og grøntsager og mindre protein ved hvert måltid kan også hjælpe dig med at tabe vægt og lavere din risiko for højt kolesteroltal, højt blodtryk, tab af knoglemasse og nyresten.

Skriv Det Ned

Hvis du har en præcis idé om, hvor meget protein du spiser på en dag, kan du måske finde det lettere at styre din kost og foretage forskellige valg af fødevarer. Kigger på ernæring etiketter, der kan hjælpe. Bruge disse oplysninger og data, som du finder via online kalorie tællere til at holde en daglig mad dagbog registrering af din samlede indtag af protein. Efter at du har fulgt din kost i en uge, skal du gå gennem dagbog og find tilfælde, hvor du kan gøre et lavere protein erstatter i fremtiden.

Overvejelser

Over tid, høj-protein kost kan bidrage til vægtøgning, føre til mangel på næringsstoffer, forårsage fordøjelsesproblemer eller komplicere nyresygdom. Det kan være svært at bryde ud af måltiderne hjulspor, hvis du er vant til at spise store portioner af protein-rige fødevarer ved hvert måltid, men lidt planlægning går en lang vej. Før du foretager nogen større ændringer i din kost, få godkendelse fra din læge eller en registreret diætist.

Om Forfatteren

Carly Schuna er en Wisconsin-baseret professionel skribent, redaktør og kopi editor/korrekturlæser. Hun har arbejdet med hundredvis af stykker af skønlitteratur, faglitteratur, børne-litteratur, har historier og corporate indhold. Hendes viden om mad, madlavning, ernæring og fitness oplysninger kommer fra en Niveau 1-personlig træning-certificering og mange års dybdegående undersøgelse.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære