Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Skære ned på Mad Portioner

Overvægt og fedme er blevet en epidemi i Usa, og overspisning har en masse at gøre med sundhed krise. Selv om at tælle kalorier kan være en nyttig måde at styre din indtagelse af fødevarer, er det også tidskrævende. Der er enklere måder at skære ned på din mad portioner, såsom at bruge en mindre tallerken og dividere dit måltid i halve. Tal med din læge, hvis du er bekymret for, om din vægt og kost.

Forberedelse

1

Skriv alt ned, du spiser i en journal eller notebook i mindst tre dage. Ved udgangen af hver dag, ser tilbage på din liste. Du kan blive overrasket over, hvor meget du har spist. The American Diabetes Association tyder på, at mad bevidsthed er det første skridt i del kontrol.

2

Undersøg din mad lister til United States Department of Agriculture anbefalinger. For eksempel, de fleste voksne har brug for 2 1/2 til 3 kopper af grøntsager og 2 kopper frugt hver dag. Får du nok producere? USDA anbefaler, at voksne begrænse deres forbrug af fedt til 6 til 7 tsk olie -- ikke smør. Er du indtager for meget fedt?

3

Gør dig bekendt med passende portionsstørrelse sammenligninger. For eksempel, en 8-ounce servering af yoghurt skal være nogenlunde på størrelse med en tennisbold. En 3-ounce servering af kød, der kan sammenlignes med et dæk af spillekort. En bagt kartoffel bør ikke være større end en computer mus. Test dig selv. Scoop en portionsstørrelse på yoghurt i en skål, derefter overføre det til et målebæger. Hvor tæt til 8 ounces kom du?

Tips og Tricks

1

At spise en salat eller dessert tallerken i stedet for middagstallerken. At drikke fra et glas juice i stedet for et krus. Det visuelle billede af en fuld plade eller en kop vil narre din hjerne til at tro, at du spiser mere, end du rent faktisk spiser.

2

Tjene dig i køkkenet, og derefter sidde ned. Tag et par minutter til at lytte til kroppens sult signaler, før du får op til sekunder. At lægge afstand mellem dig og den mad vil gøre det sværere at spise tankeløst.

3

Spørg for en kasse og pakke halvdelen af din mad, før du begynde at spise på en restaurant. Nyd de madrester til et måltid mad næste dag. Alternativt kan dele en enkelt entree med en ven.

4

Spiser ikke ud af poser eller kasser. Hvis du har popcorn, måle en enkelt servering og læg dem i en skål. En anden mulighed er at købe færdigpakkede, single-hvor der serveres snacks.

5

Altid bestille den mindste størrelse, når du går ud for at spise. Ved at vælge en almindelig hamburger, i stedet for en dobbelt eller triple-patty sandwich, kan du spare hundredvis af kalorier. Mange restauranter, der tilbyder halv-del eller frokost-store måltider. Du kan også altid bestille en forret i stedet for en fuld middag.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Tidende
  • Målebægre
  • Måle skeer
  • Salat tallerken
  • Juice glas

Om Forfatteren

Carolyn Robbins begyndte at skrive i 2006. Hendes arbejde udgør, kan ses på diverse hjemmesider og dækker forskellige emner, herunder neurovidenskab, fysiologi, ernæring og fitness. Robbins er uddannet med en bachelor of science grad i biologi og teologi fra Saint Vincent College.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Brand X Pictures/Getty Images
ADVERT

Mest populære