Sund Kost >> Sunde Måltider

Agurk & Elektrolytter

Skrevet af Maj Fredenburg; Opdateret November 28, 2018

Agurker er en lav-kalorie medlem af den botaniske familie, der omfatter græskar og meloner. Mere end 97 procent vand, cuke har kun spormængder af næringsstoffer, med undtagelse af en samling af mineraler, der virker som elektrolytter og tjene en række funktioner i kroppen. Flere elektrolytter, der er til stede i mængder, der gør agurker et stærkt supplement til den daglige kost, især i sommermånederne.

Hvordan Elektrolytter Arbejde

Elektrolytter ionize, eller udvikle en positiv eller negativ ladning, når der er suspenderet i en væske, og kan lede elektricitet i kroppen. Elektrolytter, der er afgørende for, at den funktion af den menneskelige krop omfatter kalium, magnesium, fosfor, calcium, natrium, klorid og bikarbonat. Alle elektrolytter hjælpe med til at regulere mængden af væske i kroppen og væsker " - bevægelse ind og ud af cellerne. De spiller en vigtig rolle i den elektriske funktion af muskler, hjælper det nerver adfærd signaler til muskler for at gøre dem arbejde.

Vand-Elektrolyt-Forbindelse

Den menneskelige krop perspires til at køle sig selv, især i varmt vejr og under træning, og taber væske og elektrolytter i processen. Uden tilstrækkelig væskeindtag du kan overophede og lider af livstruende hedeslag – men det er kun en del af historien. Fordi elektrolytter er tabt, elektriske impulser til hjertet, kan være afbrudt, og det kan resultere i arytmier, der fører til hjertesvigt. Drikkevand kan afhjælpe tab af væske, men medmindre de elektrolytter, der er udskiftet, kan din krop ikke kan regulere væsker inden for det. Du kan faktisk dø af for meget vand, fordi vandet fortynder din krop resterende elektrolytter.

Elektrolyt-Indholdet af Cukes

En kop skrællet rå agurk skiver indeholder 162 milligram af kalium, omkring 3,4 procent af en voksen persons daglige behov for 4,700 milligram. Cukes har 25 milligram fosfor pr kop, en lidt mere thaqn 4 procent af de krav 580 mg. De har også 17 mg calcium, eller omkring 2 procent af de krav på 800 mg for voksne 19 til 50 år gamle. Cukes har 14 mg magnesium per kop, lidt over 4 procent af de 350 mg dagligt behov for mænd og mere end 5 procent af de 265 milligram krav til kvinder. Natrium, klorid og bikarbonat er til stede i spormængder.

En DIY sportsdrik

Du kan lave en velsmagende og sund sport drink, der rivaler kommercielle mærker af juicing en stor agurk, at tilføje det til citronsaft, en anden kilde af elektrolytter, og opblanding med vand. Tilføje en knivspids salt til hver kop flydende og lidt naturligt sødemiddel, såsom honning eller ahornsirup, og ned det, som er nødvendigt for at holde dig hydreret og din elektrolytter balance.

Om Forfatteren

Kan Fredenburg har været at skrive til udgivelse i mere end 30 år. Hun har dækket emner, der rækker lige fra uddannelse, sundhed og ernæring til forretning og politik. Hun har en Bachelor of Science i uddannelse og har fået undervisning i lydteknik og video og film til at styre og producere.

ADVERT

Mest populære