Sund Kost >> Sunde Måltider

Er Scones Lavt Fedtindhold?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret 14 December 2018

Hovedsageligt bestående af mel, vand, mælk og gær, mest scones ikke indeholder en stor mængde af fedt, selvom de ikke indeholder nogle. Præcis den samme mængde fedt i en crumpet, afhænger af, hvilke ingredienser der indgår i opskriften, og gør fedtfattig scones er enkel. Hvad du spiser med dit scones har også betydning, hvor meget fedt, du indtager.

Fedt Indholdet af Scones

En 100-grams portion scones generelt indeholder mellem 1 og 2 gram fedt, selvom scones med tilsat ingredienser, der kan indeholde mere. Når du vælger en crumpet, huske på, at American Heart Association anbefaler, at du begrænser din indtagelse af fedt til 25 til 35 procent af din samlede kalorieindtag.

Overvej Mix-Ins

De elementer, der føjes til en crumpet mix kan påvirke indholdet af fedt i det færdige produkt. For eksempel, at tilføje frisk frugt såsom bær, til en crumpet opskrift vil ikke tilføje fedt, men det vil øge fiber og kalium indhold af bages godt. En crumpet opskrift, der indeholder smør, indeholder mere fedt, så vil en opskrift, der opfordrer til, at sødmælk. Chokolade, chips, som indeholder 12.45 gram fedt pr 1/4-cup, der serverer, er en anden mix-in, som vil øge fedtindholdet.

Evaluere Pynt

Visse krydderier kan tilføje en betydelig mængde fedt for et ellers fedtfattig mad. For eksempel, spredning en spsk smør på dine crumpet vil tilføje 11.5 gram fedt, herunder 7.3 gram mættet fedt. Mættet fedt kan øge din kolesterol niveauer, som øger din risiko for hjertesygdomme. American Heart Association anbefaler, at begrænse dit indtag af mættet fedt til 7 procent eller mindre af din samlede kalorieindtag for at reducere risikoen for hjertesygdomme. Clotted cream, en anden fælles tillæg til scones, indeholder 18 gram fedt per portion.

Gør det Sundeste Crumpet

Spring smør og creme fraiche til fordel for lav eller fedtfrie almindelig yoghurt. Ud over at være lav i fedt, yoghurt tilføjer protein og knogle-bygning calcium til din crumpet. Hvis du skal have creme med din crumpet, opt for reduceret-fedt versioner for at holde dit fedt indtag er lavere. Hakkede friske frugter, som jordbær, mango og kiwi, er et nærende supplement til en crumpet. Lav-sukker, frugt, sirup er en anden mulighed, der ikke tilsættes fedt at crumpet.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære