Sund Kost >> Kost

Languster Næringsstoffer

Krebs, også almindeligt kendt som languster eller crawdads i Louisiana, er lille ferskvands krebsdyr, der ligner hummere. De plejer at variere fra 3 til 6 cm i længden og vejer ca 2 til 8 ounces. De fleste AMERIKANSKE languster er fundet i Mississippi-bassinet. Som hummere, kan de være kogt eller kogt hele, eller deres kød kan tages af og bruges som ingrediens i andre opskrifter. De bliver røde, når de er fuldt kogte.

Generelt Ernæring

En 3-ounce servering af vilde krebs, der er kogt med en fugtig-varme-metoden, giver 70 kalorier, 14.3 gram protein, 1 gram fedt, nominel mættet fedt og nul fibre og kulhydrater. Disse tal udgør 29 procent af den daglige værdi af protein, 1,5 procent af DV af fedt og mindre end 1 procent af DV af mættet fedt, hhv. Krebs ' s protein og kulhydrat indhold, gør det til et attraktivt valg for folk, der er interesserede i at følge en høj protein, lav-kulhydrat kost.

Vitaminer

Krebs er en væsentlig kilde til B-vitaminer. En 3-ounce servering byder på 12 procent af dietary reference indtag af niacin, 9 procent af de DRI af folat og 8 procent af de DRI af vitamin B-12. Disse tre vitaminer er vandopløselige vitaminer, der støtte i appetit, fordøjelse, energi, produktion, dannelse af røde blodlegemer, hud sundhed, bygning genetiske materiale, fremme af den neurologiske sundhed og forebyggelse af koronar arterie sygdom og nogle alvorlige fosterskader. En servering af krebs også rækker 9 procent af de DRI af E-vitamin, et fedtopløseligt vitamin, som hjælper kroppen med at udnytte vitamin A og C og er et vigtigt antioxidant. Sporbare mængder af andre vitaminer er også til stede i denne krebsdyr.

Mineraler

En 3-ounce servering af krebs leverer 18 procent af de DRI af fosfor, 14 procent af de DRI af zink og 7 procent af DRI-af magnesium. Selv mindre kendt end mineraler som calcium og jern, tre af disse mineraler spiller en vigtig ernæringsmæssig roller, hjælpe med mad omdannes til cellulære energi, der beskytter knogler og membran sundhed, medvirken i vækst og udvikling, regulering af blodsukker og fremme immunforsvaret, neurologiske og reproduktive funktioner. Krebs leverer også små mængder af andre vitale mineraler.

Overvejelser

På trods af deres rigdom af næringsstoffer, krebs har en bagside. En 3-ounce servering indeholder 38 procent af DV-kolesterol, hvilket kan bidrage til hjertekarsygdomme og slagtilfælde risiko. Når madlavning krebs, overveje at begrænse ekstra smør til at reducere de samlede kolesterol indtag. Drage fordel af krebs ' s høje indhold af protein til at styrke den ernæringsmæssige værdi af hjerte-sunde fødevarer som salater, sauterede grøntsager og lavash wraps.

Om Forfatteren

Christine Grå begyndte at skrive professionelt i 1997, hvor en handel forlag hyret hende som en assisterende redaktør. Hun skrev sin første manuskript i 1998 og har været der dækker sundhed og ernæring siden 2009. Grå er uddannet med en Bachelor i engelsk litteratur fra University of Michigan.

Foto Credits

  • Languster; krebs; flusskrebs billede af Picturefoods.com fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære