Sund Kost >> Ernæring

Trangen til Sukker i Morgen

Skrevet af Krista Sheehan ; Opdateret: 06 December, 2018

Mens mange mennesker rulle ud af sengen for at nå til den nærmeste kop kaffe, andre finder mere trøst i den søde indholdet af sukker i krukken. Uanset det nøjagtige tidspunkt, hvor de opstår, cravings, der normalt indikerer en uopfyldte følelsesmæssige eller fysiologiske behov-de er ofte kroppens måde at clueing du i en form for problem, der skal løses. Derfor, din intens trang til sukker i morgen vil sandsynligvis afsløre mere end bare en dyb kærlighed til donuts.

Lavt Blodsukker

Lavt blodsukker kan være at skyde skylden for intens morgen sukker trang. Hvis dit blodsukker er ikke korrekt forvaltes og vedligeholdes, den kan falde meget lav i løbet af natten, når du ikke fylde din krop med mad. Når du vågner op, din krop higer efter sukker, som et quick fix for lavt blodsukker. Men snarere end at nå frem til sukkerholdige korn eller kager, har et glas juice eller mælk med fuldkorn toast, og peanut butter. Selv om dette blodsukker kamp forekommer hyppigere hos folk, der har diabetes, kan det påvirke alle, -- især hvis du ikke spise de rigtige fødevarer, før sengetid. Hvis du ofte oplever lavt blodsukker i morgen, en lille snack med kulhydrater og protein inden sengetid, kan forhindre farlige dukkert.

Dårlig Søvn

Hvis du ikke får nok god søvn, din sukker trang, kan være relateret til at bruge for lidt tid i drømmeland. I dette tilfælde, du vil sikkert have sukker cravings, der dukker op sporadisk hele dagen-ikke bare i morgen. Når din krop og hjerne er træt, kan du begynde trang til kulhydrater, fordi de giver et hurtigt boost af energi. Fordi sukker er et simpelt kulhydrat, det har en meget hurtig effekt på energi-niveauer. Så når du vågner op i morgen, og du er stadig udmattet, din krop higer en donut til at sætte en lille pep i dit skridt. Desværre, sukker er energi-styrke virkninger kun vare i en slags tid-og du vil snart gå ned, ofte føler sig mere træt, end du gjorde, før de sukkerholdige snack angreb.

Dårlig Vane

Lige som din krop vænner sig til at vågne op på et bestemt tidspunkt, det vokser også vant til at de typer af fødevarer, du ofte spiser. Så hvis du har gjort det til en vane gumlede på chocolate chip pandekager og overøser gele på din morgen-bagel, din krop har formentlig vænnet til den søde bølge af sukker i morgen. Processen med at bryde en dårlig vane, er det ikke let-men det er nødvendigt, hvis du ønsker at opnå en sundere livsstil. Begynder ved langsomt at reducere mængden af sukker du spiser i morgen. For eksempel, spiser, bare en chocolate chip pandekager sammen med en veggie omelet. Holde reducere din sukker indtag hver par dage, før din morgen er fuldstændigt sukker-fri.

Sundt Slik

Hvis du ikke helt ryste sukker trang, opt for sunde kilder til sukker i stedet for den traditionelle fedt-lastet, højt kalorieindhold. Lave et morgen måltid af hele korn ristet brød eller pandekager med frisk frugt eller frugtkonserves. Dryp honning på yoghurt eller spredning af jordnøddesmør på æbler og bananer.

Om Forfatteren

Krista Sheehan er et registreret sygeplejerske og professionel forfatter. Hun arbejder i en neonatal intensive care unit (NICU) og hendes tidligere sygepleje erfaring omfatter geriatri, pulmonale lidelser og hjemmesygepleje. Hendes faglige skrivning arbejder primært fokusere på de emner, der af fysiske sundhed, fitness, ernæring og positive ændringer i livsstil.

ADVERT

Mest populære