Sund Kost >> Sunde Måltider

Tranebær Juice for Fordøjelsen

Selv om den medicinske forskning har endnu ikke bevist, tranebær saft til at være en magic bullet for beroligende fordøjelsesproblemer, tre undersøgelser offentliggjort siden 2005, viser, at det kan lette sår. Undersøgelser viser, at tranebær juice forhindrer bakterien Helicobacter pylori fra stikning til mave og tarm vægge. H. pylori-infektion er en ledende årsag til sår i mavesækken og tyndtarmen.

H. Pylori og Mavesår

H. pylori-infektion er en førende årsag til betændelse i maven og den første del af tyndtarmen. Betændelse fører til sår, som er sår i slimhinderne foring af organer. Tilstedeværelsen af H. pylori er identificeret ved hjælp af tests af ånde, blod og afføring samt vævsprøver fra maven. H. pylori infektion kræver behandling med antibiotika. Ifølge University of Maryland Medical Center, tranebær juice-sammen med andre frugter og grøntsager, der indeholder plante-kemikalier kaldet flavonoider-kan også bidrage til at reducere gastritis. Flavonoider er antioxidanter, der hjælper med at kontrollere H. pylori infektion og helbrede sår. De er også de pigmenter, der gør frugt og grøntsager farverige.

Tranebær Juice Succes Historier

I en undersøgelse offentliggjort i 2005 i tidsskriftet "Helicobacter" og involverer 200 forsøgspersoner, fandt forskerne, at deltagerne, der drak 1 kop tranebærsaft dagligt var tre gange så stor succes som dem, at drikke en placebo-juice på at udrydde deres H. pylori infektion. Tre år senere, kan en særskilt undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet "Ernæring" viste lignende resultater i en undersøgelse af 271 børn og teenagere. De deltagere, der drak tranebær juice havde større succes med at overvinde H. pylori infektion. Men hverken undersøgelse fokuseret på emner, der har haft mavesår.

Mavesår Undersøgelse

En tredje undersøgelse, som blev offentliggjort i 2007 i tidsskriftet "Molekylær Ernæring & Fødevarer Forskning," direkte rettet effekt af tranebær saft på sår. De 177 deltagere fik en triple-drug terapi -- omeprazol, amoxicillin og clarithromycin -- til bekæmpelse af H. pylori. En del af undersøgelsesgruppen modtog tranebær juice, mens en anden gruppe fik en placebo-juice. En tredje gruppe fik ingen juice til alle. Alt i alt tranebær-saft-gruppen ikke har bedre infektion-udryddelse priser end de to andre grupper. Dog, kvinder i cranberry-saft-gruppen viste en højere grad af nyttiggørelse end placebo eller ingen-juice grupper.

Mulige Bivirkninger

Når du foretager beslutningen om at drikke mere tranebær saft, kan du overveje svære bivirkninger såsom vekselvirkninger med medicin. University of Maryland Medical Center bemærker, at tranebær produkter, der kan øge risikoen for blødning til alle, der allerede tager medicin, der er beregnet til at fortynde blodet, såsom warfarin. Ligner aspirin, tranebær indeholder salicylsyre, som tynder blod. Også, 2012 rapport i tidsskriftet "Klinisk Geriatri" viser, at tranebær kan interagere negativt med simvastatin, som er brugt til kolesterol kontrol.

Om Forfatteren

Alicia Rudnicki Bibliotek Mix hjemmeside blander bog buzz for alle aldre. En gartner, skriver hun til California ' s Blomster ved Havet børnehave. Hun har en Bachelor i journalistik fra UC Berkeley, en Master of Arts i undervisningen fra CU Denver, og har undervist K-12.

Foto Credits

  • Jupiterimages/liquidlibrary/Getty Images
ADVERT

Mest populære