Sund Kost >> Kost

Ikke Tælle Kalorier Noget, hvis Du Spiser Sundt?

At spise sundt betyder ikke nødvendigvis betyder, at du kan undgå at holde styr på de kalorier, du indtager. Ikke alle sunde fødevarer, der er lav i kalorier, og selv antallet af kalorier i lav-kalorie fødevarer, der kan tilføje op, hvilket får dig til at overstige det anbefalede daglige indtag. Dog være opmærksom på, at energi-tæthed, portion, størrelse og korrekte proportioner for hver type mad kan hjælpe dig med at undgå at skulle tælle kalorier.

Kalorier I forhold til Kalorier Ud

At tabe sig eller bevare vægten afhænger af balancen af kalorier, der kommer i forhold til dem, der anvendes. Hvis du forbrænder flere kalorier end du indtager, taber du vægt. Men hvis du indtager flere kalorier, end du forbrænder, uanset hvor sund mad er, at du spiser, vil du tage på i vægt. Også, som du tabe vægt, du har brug for færre kalorier for at opretholde din kropsvægt, så du kan være nødt til at motionere mere eller spise mindre for at fortsætte med at tabe sig.

Energitæthed

Nogle sunde fødevarer, herunder nødder og avocado, give en masse kalorier i bare en lille portion, hvilket betyder at de er energi-tætte. De vælger hovedsagelig sunde fødevarer, der er lav i energi-tæthed kan tillade dig at spise en større mængde af mad, fylde dig op, mens du stadig giver dig mulighed for at forbruge færre kalorier. Lav-energi-tæthed fødevarer omfatter bouillon-baserede supper, ikke-stivelsesholdige grøntsager, frugt og hele korn. Hvis du spiser hovedsageligt fødevarer, der er lav i energi-tæthed, du er mindre tilbøjelige til at indtage for mange kalorier og kan være i stand til at vedligeholde din vægt uden at tælle kalorier.

Portion Kontrol

Check den anbefalede servering størrelser på emballerede fødevarer. Kontrollere dine portioner hjælper dig med at opretholde den rette kalorieindtag. Folk ofte forbruge mere, end de skal, uden at vide det. Hvis du indtager 2.000 kalorier om dagen, bør dette omfatte 6 ounce af korn, 2.5 kopper af grøntsager, 2 kopper af frugt, 3 kopper af mejeriprodukter, 5,5 ounce af protein fødevarer, 6 teskefulde af olier og ikke mere end 258 tomme kalorier, i henhold til USDA MyPlate. Tomme kalorier er kalorier fra fødevarer med højt indhold af sukker og fast fedt og et lavt indhold af vitaminer og mineraler, herunder dem fra desserter og snacks som chips. Forbruge den anbefalede antal portioner kan hjælpe dig med at vedligeholde din vægt uden at tælle kalorier.

Proportioner

Fokusere på at få de fødevarer, du har brug for det første kan hjælpe dig med at holde i dit anbefalede kalorieindtag, fordi disse fødevarer er tilbøjelige til at fylde dig op og efterlader meget lidt plads til tilbehør. En nem måde at få den rette proportioner af fødevarer er at følge USDA ' s MyPlate retningslinjer, der anbefaler, at dividere din plade i kvarte og udfylde en af disse kvartaler med ikke-stivelsesholdige grøntsager, en med frugt, en med korn eller stivelsesholdige fødevarer og et med protein fødevarer. Føje en tjeneste af mælkeprodukter eller en ikke-mejeri alternativ til at fuldende dit måltid.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

  • Brand X Pictures/Brand X Pictures/Getty Images
ADVERT

Mest populære