Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Modvirke et Måltid, Der Er For Højt indhold af Fedt Og Sukker

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret: 06 December, 2018

Det er ikke ualmindeligt at spise et stort og usundt måltid fra tid til anden. Cirka 60 procent af Amerikanerne spise mindst nogle gange, ifølge en artikel af psykolog Suzanne Phillips på PBS ' hjemmeside. Nøglen til at komme fra denne situation uden nogen langsigtede konsekvenser er til at tilgive dig selv og komme tilbage til sundere vaner højre væk. At lave en plan for fremtiden kan hjælpe dig med at undgå at spise højt fedtindhold og højt sukkerindhold måltider du ikke ender overvægt.

Spis Mindre Måltider

For at få et pund, ville du nødt til at spise en ekstra 3.500 kalorier end dit daglige behov. Det er ikke sandsynligt, i et måltid, så spiser mindre mad til resten af dagen, og måske den næste dag eller to, kan hjælpe dig med at gøre op for at spise et måltid, der er for høj i kalorier. Du må ikke springe måltider, dog, eller du kan ende op i en cyklus af overspisning og derefter undereating, ifølge Psykologi i Dag. Prøv at fylde halvdelen af din tallerken med frugt og grøntsager og deler den anden halvdel mellem fuldkorn og magre proteinkilder til et sundt måltid mad, og drikke masser af vand.

Vælg Antioxidant-Rige Fødevarer

Overspisning kan forårsage din krop til at producere mere usunde stoffer, kaldet frie radikaler, som kan skade dine celler og øger din risiko for kræft, diabetes og hjertesygdomme. En høj-fedt, for meget sukker og mel kan også øge inflammation, ifølge en artikel på EatingWell hjemmeside. Eating antioxidant-rige fødevarer kan hjælpe din krop med at modvirke disse forbindelser og begrænse inflammation. Godt valg omfatter bær og andre frugter, farvestrålende grøntsager, røde bønner og mange krydderier.

Øge Dit Aktivitetsniveau

Du kan gøre op for alle eller nogle af de ekstra kalorier du har spist det ved at øge din aktivitet. For eksempel, en 150 pund person forbrænder 150 kalorier i timen støvsugning eller mopning, 297 kalorier per time i rask gang, 441 kalorier per time cykling på en flad overflade, 603 kalorier per time svømning og 675 kalorier per time jogging. Få aktive vil også forbedre dit humør og gøre dig føle sig bedre om dig selv, hvis du har følt sig ned omkring overspisning.

Lave en Plan

Planlægge, når at komme sammen med andre, så du ikke spiser mere end du bør, på grund af den sociale indflydelse på dem omkring dig. Holde behandler du er tilbøjelige til at spise for meget ud af huset, da du er mindre tilbøjelige til at spise dem, hvis det ikke er praktisk. Prøv at bruge mindre retter og portionering ud af dine fødevarer på forhånd at gøre hjernedød overspisning mindre sandsynligt, anbefaler Phillips.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

ADVERT

Mest populære