Sund Kost >> Ernæring

Hvordan at Tælle Kulhydrater i en Avocado

Skrevet af Maria Kuzmiak; Opdateret November 21, 2018

Avocadoer er nærende frugt fra et træ native til det centrale Mexico. De er en rig kilde til umættede fedtsyrer, den "sunde fedt", der har fået så meget opmærksomhed for deres association med en lavere risiko for hjertesygdom. Denne ekstraordinære frugt også indeholder vitaminer og mineraler, herunder antioxidanter, og samtidig være meget lav i kulhydrater.

Køb en avocado og bestemme dens vægt i gram. Hvis du har en mad-skalaen, vejer frugt. Skiftevis, du kan være i stand til at bestemme sin vægt ved at se på kassebon.

Find antallet af gram frugt indeholder, hvis du kender dets vægt i ounces. Gøre dette ved at multiplicere antallet af unser af 28.25. For eksempel, hvis din frugt vejer 4 ounces, sin vægt i gram er 4 gange 28.25, eller 113 gram.

Vurdere, hvor mange gram frugt, hvis du ikke ved frugtens vægt. En gennemsnitlig avocado uden på huden eller frø vejer ca 136 gram, og der er cirka 115 gram i en halv kop af mos eller purerede avocado.

Del avocado efter, hvor meget du vil spise. Du kan også vælge at spise en femtedel af avocado, for eksempel, eller du kan blive planlægger at bruge en halv kop af mosede avocado i en opskrift. En femtedel af en avocado betragtes som en enkelt portion.

Mangedoble antallet af gram i mængden af avocado, du planlægger at bruge af 0.086. Der er ca 8.6 gram kulhydrater pr 100 gram avocado. For eksempel, hvis du har en gennemsnitlig avocado vejer 136 gram, antallet af kulhydrater, den indeholder, er ca 136 gange 0.086, eller 11.7. I en femtedel af avocado, at der er 136 gram divideret med 5 gange 0.086, hvilket svarer 2.3 gram kulhydrater. I en halv kop pureret avocado, der er cirka 115 gram gange 0.086, eller 9.9 gram kulhydrater.

Tip

Avocadoer er moden og klar til at spise, når de er lidt bløde. Modne avocadoer vil give for at blide tryk. Hvis de er meget bløde eller grødet, de er overmodne. Avocadoer er plukket, før de modnes, så du kan købe dem når de er faste og de vil modnes inden for et par dage.

Om Forfatteren

Maria Kuzmiak

Maria Kuzmiak har været en skribent i mere end otte år, har specialiseret sig i sundhed, ernæring, yoga, spirtuality, uddannelse og kæledyr. Kuzmiak har en B. A. i engelsk og en M. A. i pædagogisk psykologi.

bibliografi-ikonet ikonet for annotation tool Citerer denne Artikel
ADVERT

Mest populære