Sund Kost >> Kost

Madlavning Fennikel Rod

Leder du efter nogle nye comfort food ideer i dette efterår eller vinter? Hvorfor ikke prøve Italiens mest populære grøntsag – fennikel. Fennikel er en rodfrugt, der er relateret til gulerødder, persille, dild og selleri. Planten har grønne stængler med blade og frø, der er knyttet til en lys grøn eller hvid pære.

Sundhedsmæssige Fordele

Fennikel er sundhedsmæssige fordele omfatter at være fuld af C-vitamin, kalium og fiber. Det er også en naturlig anti-inflammatorisk og har potentiale anti-cancer fordele. Det er også et naturligt lavt kalorieindhold fødevarer, med kun 73 kalorier og mindre end et gram fedt i en hel pære.

Køb Fennikel

Når shopping for fennikel, kig efter en lille, tunge, hvide pære med lyse grønne stilke og flagrende blade. Undgå pærer, der synes klæg, har revner, er at dreje brun eller har blå mærker. Hvis du ikke planlægger at lave den samme dag, wrap fennikel i plastfolie, og læg den i køleskabet i op til fire dage. Fennikel tørrer hurtigt ud og mister sin smag.

Prepping Fennikel

Den metode, der anvendes til at forberede fennikel til madlavning, svarende til den metode, der anvendes til andre rodfrugter. Skær stilkene fra pæren. Hvis du ikke planlægger at bruge pæren hele, skær det i kvarte og fjern kernen. Fjern eventuelle beskadigede lag og skive. Snit og hak de grønne blade på stilke af fennikel at garnere en skål.

Forskellige Måder at Tilberede Fennikel

Du kan spise rå fennikel, med skiver pære på toppen af salat med appelsiner, for eksempel. Prøv det braiseret. Varmen ekstra jomfru oliven olie i en stor stegepande over lav varme. Tilføj skåret fennikel, løg og smag til med salt og peber. Kog fennikel er lys brun, hvilket tager omkring 15 til 20 minutter. Rør konstant, som det kokke. Tilsæt lidt tør hvidvin. Cover, skru op for varmen og kog indtil de er møre, cirka 8 til 10 minutter.

Stegt fennikel ved opvarmning af ovn til 425 grader Fahrenheit. Skive fire pærer i både og kaste med ekstra-jomfru olivenolie, frisk timian, og nogle kosher salt. Sprede kiler på en smurt bageplade eller en gryde stor nok til at holde dem i et enkelt lag. Stege, dreje en gang halvvejs gennem tilberedningen, indtil de er møre og begynder at brune.

Grillet fennikel er også velsmagende. Skær fennikel, pære på langs i fire lige store skiver. Grill cirka 20 minutter, indtil nogle områder er brunet og fennikel er mørt, når gennemboret. Fennikel kan også koges. Snit fennikel, løg i halve på langs. I en bred pande, sted halvdele i 1/2 inch af vand. Cover og koge indtil de er møre, når gennemboret.

Om Forfatteren

Poppy Tømrer uddannet fra University of Missouri School of Journalism. Udover at undervise i journalistik til junior high studerende, hun også omfatter sundhed og fitness til "PUSH Månedlige" og Angie ' s Liste.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære