Sund Kost >> Kost

Hvordan at lave mad Sværdfisk Sundt

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret 14 December 2018

Få fat i nogle sværdfisk, næste gang du er i fiske afdelingen. Den høje omega-3 fedt indhold gør det til en hjerte-sunde løsning, fordi at spise fisk to gange om ugen kan sænke din risiko for hjerteanfald med en tredjedel, i henhold til MayoClinic.com. Sværdfisk kød er ikke sarte, men kan nydes kogt ordentligt.

Forberedelse

Filet af sværdfisk ofte har små ben tilbage i kødet. Fjerne dem ved at plukke over kødet med fingrene. Skylning af plukket filet under køligt, rindende vand fjerner saft fra sværdfisk, der gør det kød, der smager lidt fishier. En marinade vil tenderize sværdfisk kød og hælder det med smag. Frisk citron-eller appelsinsaft, der gør en ideel base for en marinade. For ekstra smag, hakket hvidløg, revet ingefær, frisk rosmarin, estragon og friskkværnet peber arbejde godt. Sværdfisk skal være nedkølet, mens nedsænket i marinaden, men ikke for mere end fem timer.

Grill eller Broil

Sværdfisk kød, chips godt på en grill eller i en slagtekyllinger. Det ydre af fileterne vil brun lidt, mens den indvendige fortsat vil være saftigt og mørt. Marinaden er ikke længere nødvendigt, når du overfører filet til grill eller slagtekyllinger, bør du kassere det. En lys belægning af olie forhindrer fiskene i at klæbe, forudsat at du ikke bruger mere end 1/2 teskefuld vegetabilsk eller olivenolie, vil du kun tilføje omkring 20 kalorier. En 3-ounce filet burde ikke kræve mere end tre minutter på grill eller stegning pr side for at lave mad grundigt.

Damp eller Kapre

Filet af sværdfisk, er let og blød, når du damp eller stjæle dem. Dampende kræver ikke nogen olie for at forhindre stikning og marinaden kan kasseres. Om fileterne på et salatblad eller et stykke pergament, som vil holde dem fra at falde fra hinanden i en damper kurv. Dampning en 3-ounce filet kræver ikke mere end fem minutter. For krybskytteri, marinaden er nyttige som madlavning væske, hvis du blander det med en smule vand. Når væsken er simmering i en stegepande, er du klar til at tilføje sværdfisk fileter. Efter seks til otte minutter af krybskytteri, en 3-ounce filet vil blive kogt grundigt. Den væske, der er velsmagende som en sauce på filet eller over en side parabol, det indeholder som regel ikke mere end 30 kalorier pr 1/4-cup, der tjener.

Sikkerhed

Ifølge Food Safety and Inspection Service, du skal tilberede fisk til et minimum interne temperatur på 145 grader Fahrenheit til at dræbe potentielt skadelige bakterier. En mad termometeret giver dig mulighed for at teste den interne temperatur filet af sværdfisk, inden du fjerner dem fra varmen. For nøjagtighed, ind på det tykkeste punkt af filet. Opbevar sidesten filet af sværdfisk straks og forbruge dem inden for fire dage. Når du reheat filet, de skal nå frem til en sikker indre temperatur på 165 grader F.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære