Sund Kost >> Kost

Hvordan at lave mad Sej Filet Healthfully

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret 17 December 2018

Pollock er en hvid-kød, fisk med en stærk, trannet smag og duft. Det er en billig, alsidigt alternativ til andre hvidt kød og fisk som tilapia, torsk og kuller. En 3-ounce filet, som er en tjeneste, har 78 kalorier, 17 gram protein mindre end 1 gram fedt. Sej, filet flake nemt og er typisk udarbejdet med olie eller fedt for at holde kødet fra at falde fra hinanden. Men du kan tilberede sej filet uden at tilføje overskydende fedt og holde dem sunde.

Bage

Pollock ' s flaky tekstur tager særdeles godt til panering. Bagning paneret pollock eliminerer behovet for at bruge fedt, kalorie-laden olie. Et hvidt æg, på bare 17 kalorier, er en enkel, lav-kalorie-lim til brødkrummer. Brug almindelig, frisk brød krummer; kommercielle sorter, der ofte har overskydende natrium. Enkel krydderier som jorden sort peber og paprika er perfekt for smagsstoffer den paneringen. Enten brød sej filet hel eller hakkekød dem, og form dem til kugler først. Foret bageplade med pergament, som forhindrer stikning og hjælper skarp panering.

Damp

For fugtig, tilbud sej med den naturlige fishy smag intakt, opt for sejladsen. Dampet pollock ikke brug for olie, for at forhindre stikning og fungerer bedst med lys krydderier. Friske krydderurter som koriander og persille, lagdelte over fileterne, før dampning vil give dem en lys smag. Frisk citron-eller limesaft supplerer også fiskens smag. Pollock er gjort dampende, når den er rød, tør og uigennemsigtig hele. Damp dem forbi dette punkt kan forårsage fileterne ved at falde fra hinanden.

Krybskytter

For en nem one-stegepande skål, krybskytter sej fileterne i en smagfuld sauce til støvregn. Denne metode bruger en stegepande med tilstrækkelig lav-natrium kylling, grøntsager eller fisk lager til at dykke fileterne ca halvvejs. Friske krydderurter og citrus juice sæson aktiemarkedet, uden at tilføre kalorier eller natrium. Tilføjelse af fileterne at simmering sauce forhindrer dem i at klæbe og eliminerer behovet for madlavning olie. Når pollock er gjort, sauce holder sit kød fugtig og smag side retter, der serveres med mørbrad.

Broil

Sprød sej filet til en konsistens, der minder om grillet fisk, skal du bruge slagtekyllinger; grill riste kan forårsage delikat kød af sej til at falde fra hinanden. Et tyndt lag olivenolie på bagepladen forhindrer fileter fra stikning. Olivenolie har 40 kalorier og 5 gram fedt per teske, så brug den sparsomt. En let krydring rub af paprika, hvidløg pulver, løg pulver, friskkværnet peber og citron peber tilføjer smag til fisken. Urter og tykke lag af krydderier vil brænde i slagtekyllinger. Enten broil bare den ene side af sej til sprød top, eller vend det halvvejs igennem til sprøde på begge sider.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære