Sund Kost >> Ernæring

Hvordan man laver en Low Carb Tun Bøf

En low-carb diæt fokuserer primært omkring proteinkilder som fisk. Ifølge American Heart Association, tun er en af de sundeste former for fisk til at forbruge, fordi den er rig på hjerte-sunde fedtstoffer. Hvis du ikke tilføjer nogen kulhydrat-rige ingredienser, 3-ounce tun steak har 93 kalorier, 20 gram protein og meget få, hvis nogen kulhydrater.

Forberedelse

Før madlavning eller krydderier tun bøf, fjerne fishy smag juice med en køkkenrulle. En marinade vil sikre din tun-steak er lækker uanset hvad madlavning metode, du vælger. Sure væsker hjælpe med at slappe af protein i kød, så det bevarer fugten. Appelsinsaft, lemon juice, lime juice er gode muligheder. Alle disse safter har kulhydrater, men det beløb, de tilføje til skålen, vil være minimal. Hakkede, friske krydderurter tilbyder en subtil infusion af smag og hakkede aromater tilføje kompleksitet. Persille, oregano eller timian er komplementære, urter og hvidløg, løg eller skalotteløg er velsmagende aromaer. Når tun steak har dyppet i marinaden i et par timer, så smid væsken og kog den bøf. Skiftevis, gnide tørre urter og krydderier over tun bøf efter duppe den tør at springe marinaden.

Dampende

Tun bøffer lave mad i mindre end 10 minutter i en varm damper. For at holde det bud kød fra at falde fra hinanden, line damper kurv med pergament eller et salatblad. Når du placerer bøf i den damper, du må ikke løfte låget, indtil det er gjort madlavning. At opretholde den høje temperatur og damp oprustning er nødvendig for grundig madlavning. Hvis du ønsker at lave din helt måltid i en damper, kaste i friske grøntsager, for eksempel en stor, skåret i skiver peberfrugt i yderligere 7 gram kulhydrater eller 1 kop broccoli i anden 6 gram kulhydrater. Grøntsager og tun bør afslutte madlavning omkring samme tid.

Krybskytteri

Krybskytteri tun bøf i en smagfuld væske giver en lækker sauce til støvregn over side retter. Start med lav-natrium fiskebestand, som har 1 gram kulhydrater pr kop, og tilføj dine foretrukne urter og krydderier. Jorden sort peber, tørret persille og gned salvie er low-carb valg. Er du klar til at tilføje tun bøf, når væsken er ulmende, holde stegepande dækket, så suppen ikke fordamper. Visne spinat med 1 gram kulhydrater pr kop eller blomkål med 5 gram kulhydrater pr kop velsmagende sider.

Pergament Pose

Bagt tun, der kan tørre ud, men hvis du forsegle det i en pergament pose, kødet forbliver saftigt. Tilføjelse af aromatiske grøntsager hjælper med at indgyde tun med smag, så det bager, og urter, der skaber en behagelig duft. Forsegling af et pergament posen er så simpelt som at lukke et papir frokost taske, men hvis det ikke vil forblive lukket, skal du bruge en hæftemaskine. Tun-steak vil afslutte madlavning hurtigt, når det er bagt ved høje temperaturer i en pergament-pose. Bag det på en bund af grønne greens for et komplet måltid-i-en-pose. En 1-cup servering af grønkål har kun 7 gram kulhydrater. Alternativt kan du forberede en low-carb side på komfur toppen, mens den tun, der bager i ovnen.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

  • skæring rød tun filet i en fishmongerÂs marked billede af Ramon Grosso fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære