Sund Kost >> Ernæring

Hvordan til at Styre Mad Cravings, Før en Menstruation

Skrevet af Alicia Bodine; Opdateret: 06 December, 2018

Ifølge WebMD, en forbløffende 85 procent af alle kvinder har mindst én PMS symptom inden for de sidste to uger af deres menstruationscyklus. Af de 85 procent, 70 procent rapport mad cravings. PMS cravings er ofte tilskrives svingende østrogen og progesteron niveauer, der opstår i løbet af denne tid af måneden. Hvis du er på en diæt, vil disse yderligere trang til at gøre det sværere at holde på planen, men der er et par ting, du kan gøre for at bekæmpe dette irriterende problem.

Tilfredsstille Trangen Med Sunde Kulhydrater

Da det er din hjerne, der er trang til kulhydrater for at øge serotonin-produktionen, og ikke din faktiske smag knopper, vil du nødt til at opfylde det ønske. I stedet for at nå til de dårlige kulhydrater, men der er masser af gode kulhydrater, der vil narre din hjerne, mens du holder din talje intakt. Når trangen strejker, gøre en bagte søde kartofler, stege nogle kikærter eller forkæle dig selv med lidt yoghurt toppet med banan skiver.

Spise Seks Mindre Måltider Dagligt

Når du følger den traditionelle kost plan, forbrugende morgenmad kl 6 morgen -, frokost-middag og aftensmad på 6 p.m., du er stukket med seks timer af ikke at spise mellem måltiderne, og vil være meget mere tilbøjelige til at give efter for trang i løbet af denne tid. I stedet spise mindre måltider hver tre timer, når PMS strejker. Dit blodsukker vil forblive stabil og dit brændstof vil være mere konstant, hvilket resulterer i færre cravings.

Øge Din Aktivitet

Ikke kun motion, reducere stress, der hjælper med at fjerne stress spise, men det øger også endorfiner, der fører til et fald i appetit. I tillæg til din normale træning rutine, kan du prøve at øge din aktivitet hele dagen. Tag en gåtur i parken på din frokost pause, køre med din hund på dog park, eller gå med en ven til din lokale trampolin park.

Tilføj en Magnesium Supplement

Din krop har brug for magnesium for at bekæmpe hormon ubalancer i forbindelse med PMS. Hvis du ikke får nok magnesium gennem din kost med fødevarer, som peanut smør, solsikkekerner, mandler, brune ris og cashewnødder, et månedligt tillæg, der er bedst. Magnesium vil skabe balance mellem din progesteron og østrogen niveauer og kontrol af din insulin-produktionen for at reducere sukker-cravings.

Drikke Mere Vand

Der er to grunde til at drikke ekstra vand vil hjælpe dig med at slå dem, PMS mad cravings. For det første, masser af vand, holder din krop skyllet og følelse fuld. For det andet, det hjælper til at reducere oppustethed. Pop Sukker, der påpeger, at kvinder ofte føler sig som om deres oppustethed betyder, at de har taget på i vægt, og det konkluderes at de kan lige så godt forkæle dig selv i at tilfredsstille deres trang. Men at drikke vand for at minimere oppustethed vil reducere trangen til at give efter og snack på slik.

Om Forfatteren

Alicia Bodine er en New Jersey-baserede forfatter med speciale i sundhed og ernæring. Med mere end 13 års erfaring, hendes arbejde har optrådt på steder som Livestrong og eHow Food & Drink. Hun har også fungeret som Sunde Fødevarer, redaktør på BellaOnline.

ADVERT

Mest populære