Sund Kost >> Sunde Måltider

Bygningsarbejder Frokost Ideer

Skrevet af Rowena Portch; Opdateret 12 December 2018

Når det kommer til frokost for bygningsarbejdere, komfort, alsidighed og høj-energi fødevarer er nøglen. I de fleste tilfælde, varme din mad, eller at holde det cool, er ikke en mulighed. Du kræve, at mad, der giver en høj mængde af energi, sammen med kalorier og næringsstoffer, som din krop har brug for de fleste, når du udfører fysisk aktivitet.

Nem Snack Fødevarer

Pakke masser af finger fødevarer, der også kan fungere som snacks. For eksempel, en skiver æble er en lav-glykæmisk indeks mad, der giver vedvarende energi, især når parret med en enkelt servering kop peanut butter. Mandler er spækket med protein. At skære rå grøntsager, som broccoli, gulerødder og roer, vil give dig næringsstoffer for at holde din energi og hjælper du føler dig fuld. Brownies lavet med sorte bønner og datoer giver langtidsholdbare protein og energi, der vil holde dig i gang indtil næste ferie.

Pakke Masser af Protein

Når det kommer til protein, vælg dine kilder med omhu. Pålæg og pålæg er ikke gode valg, som de er høje i nitrat og natrium. Holde sig til ubearbejdede kilder, såsom stegt kylling, røget laks, roastbeef og sojabønner. Alle kan nydes kold og kan spises uden bestik. Kram dem ind i en Romaine salat blad, og du har en energi-pakket mad, som vil holde dig i at fungere optimalt. Omfatter en ispose i din madpakke til at sikre, at de forbliver i den korrekte temperatur, mens du arbejder. Hvis du har brug for noget mere omfattende, omfatter solide hele korn brød eller sjal.

Hele Korn til Vedvarende Energi

Spise en salat eller en skål af brune ris kan ikke være praktisk på de fleste byggepladser. Hvad giver mere mening, er hele korn morgenmad barer, der ikke indeholder hydrogenerede olier. Hvis de indeholder de kraftfulde frø, kendt som quinoa, desto bedre. Quinoa er ikke kun reducerer inflammation, men det giver også et komplet protein kilde og lang vedvarende energi -- noget, du har brug for fysisk arbejde. Havregryn cookies kan være et godt valg, hvis bagt med sunde ingredienser. I stedet for sukker, så prøv med purerede datoer.

Drikkevarer

Drik masser af vand for at forblive hydreret, at supplere med en elektrolyt-pakket drikke, hvis vejret er varmt. Når din krop sveder, mister værdifulde mineraler, der hjælper med at holde dine celler hydreret. Kaffe kan også give en hurtig pick-me-up, hvis det ikke er overconsumed.

Om Forfatteren

Rowena har været i naturlig medicin område, der siden 2008 og har en certificering i både ernæring og alternativ medicin. Hun og hendes mage, Gregg, der ejes en naturlig medicinsk kontor for fire år, hvor hun har praktiseret. Hun nyder vilde fouragering, at gøre lægemidler fra planter, og salver fra urter og olier. I hendes udtalelse, der ikke er en plante, der findes, som ikke kan give en vis form for medicin.

ADVERT

Mest populære