Sund Kost >> Ernæring

Komplikationer af at Starte en Paleo Diæt

Start en Paleo kost kan synes enkel: du skal Bare fjerne korn, sodavand, slik og junk fødevarer fra din kost, og du er god til at gå. Ideen er at spise som en hulemand. Men at starte en Paleo kost plan kan være lidt mere vanskeligt, end du forestiller dig. Planlægning af kost og beskæftiger sig med, hvordan det gør du føler er hurdler, man skal overvinde for at lykkes med Paleo.

Mangel på Energi

Kulhydrater er kroppens vigtigste kilde til energi, og samtidig med Paleo kost må ikke angive en mængde af kulhydrater til at spise, den gennemsnitlige tilhænger forbruger omkring 23 procent af den daglige kalorier fra kulhydrater. Dette er meget lavere end den føderale henstilling fra 45 til 65 procent, så hvis du er vant til en højere carb kost, kan du føle dig sløv og træt i begyndelsen. Du kan også opleve hovedpine, svimmelhed og irritabilitet, noter diætist Aglaee Jacob. Din krop kan tage en kort tid til at tilpasse sig til den nye kost; mellemtiden, drik masser af vand, plads dine måltider med regelmæssige mellemrum og foretage ændringer langsomt, Jacob rådgiver.

Måltid Planlægning

Mange traditionelle familiens måltider er baseret på ikke-Paleo fødevarer, især korn. Pasta, kartofler, ris og brød er rygning forbudt, hvilket gør det vanskeligt at følge det AMERIKANSKE Department of Agriculture ' s retningslinjer for et sundt måltid: en kvart plade af korn, en kvart plade af protein, en kvart plade af frugt og en kvart tallerken med grøntsager. I stedet for at basere dine måltider omkring carb-tætte og forarbejdede fødevarer, gør kød, fisk, æg og grøntsager hæfteklammer ved hvert måltid.

Indkøb Af Dagligvarer

Købmand og supermarked gangene overløb med ikke-Paleo mad, så shopping kan være en vanskelig opgave. Holde sig hovedsageligt til den ydre butik gangene, hvor du kan finde frisk frugt, kød og fisk, og kun venture inden for nødder, frø, urter og krydderier. En god tommelfingerregel er at undgå noget, der har mere end én ingrediens. Og hvis du ikke kan udtale en ingrediens eller ikke ved, hvad det er, er det nok ikke Paleo.

Undgå Forbudte Fødevarer

På overfladen, Paleo kost kan synes ligetil, men der er nogle forbudte fødevarer, der kan overraske dig. Alle mælkeprodukter er ude som er bønner og bælgfrugter, på trods af det faktum, at disse er generelt betragtes som sunde. Nødder er OK, men peanuts ikke er, som de er teknisk set en bælgplanter. De fleste grøntsager er fint, bortset fra stivelsesholdige grøntsager. For frugt, holder sig frisk og sæsonåben, undgå tørrede eller på dåse. Nogle Paleo planer om selv at begrænse og, i visse madlavning olier og noget kød, der er behandlet, såsom bacon, frokost, kød og skinke. Lær alt, hvad du kan og ikke kan spise, før den er fuldt ud på kosten.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Polka Dot/Getty Images
ADVERT

Mest populære