Sund Kost >> Ernæring

College Mad Indkøbsliste

College er en tid til at lære og opleve nye ting-herunder hvordan man forbereder fødevarer i en lille kollegieværelse eller lejlighed med minimal apparater. Inden turen går til købmanden, planlægge et par måltider og snacks for at forberede sig til den uge. Når du foretager din college studerende-venlige købmand listen, skal du vælge let, alsidig fødevarer, der kan nydes på en række forskellige måder.

Tørre Varer

De tørre varer del af din college indkøbsliste vil sandsynligvis indeholde de elementer, som disse typer af fødevarer, der har en lang holdbarhed og kræver ikke køling. Opdele din tørre varer listen i to sektioner: En sektion kræver madlavning, mens den anden del kan blive spist som den er. For madlavning-der kræves fødevarer, overveje at købe brune ris, havregryn, kartoffelmos, hele hvede pasta og mikrobølge popcorn. Vær opmærksom på at den nødvendige madlavning metode og køber kun fødevarer, som kan være forberedt med de apparater, du har til rådighed-som måske kun være en mikrobølgeovn eller hot pot i sovesale. For ikke-madlavning-der kræves fødevarer, vælge kiks, saltstænger, graham crackers, tortilla chips, kornprodukter, tørret frugt og nødder.

Dåser/Krukker

Sammen med tørre varer, dåse og jarred fødevarer, der typisk har en lang holdbarhed. Men mange af disse punkter skal være nedkølet, når de er åbnet. Dåse bønner og grøntsager kan nemt tilføjes til ris eller nudler til en hurtig og nærende måltid -- dræne væske fra den første til at reducere natrium indhold. Dåse suppe eller chili kan hurtigt blive varmet i mikroovn, mens tun på dåse kan være spredt på kiks til en sund snack. Dåse frugt er et godt alternativ til frisk frugt, hvilket ødelægger hurtigt. En krukke med peanut butter giver en lækker dip til kiks, saltstænger eller æbler. Ekstra dåse varer, for at holde på hånden kan nævnes spaghetti sauce, oliven og salat dressing til jazz op, ris og kartofler.

Nedkølet

Køleskab plads kan være lidt stram -- mest kompakte køleskabe passer til sovesale kun 2 til 3 kubikfod rum. Før du køber en masse nedkølet dagligvarer, tænke over hvilke af dem du vil rent faktisk at forbruge regelmæssigt og køber i overensstemmelse hermed. Hvis du kun kan lide at drikke mælk, hver gang i et stykke tid, en gallon mælk kan ende med at gå skidt, før det er færdigt-mens optage værdifuld plads i dit køleskab. Men hvis du kan lide at starte hver morgen med en kop yoghurt, så det bør være en fast bestanddel på din indkøbsliste. Andre nedkølet mad idéer hytteost, streng ost, salsa, en lille bakke æg og deli kød. Selvom du sikkert ikke behøver at bekymre dig om plads, hvis du har et køleskab i fuld størrelse, skal du stadig kun købe nedkølede fødevarer, du planlægger at spise -- fordærvet mad er bare spild af penge.

Frosne Fødevarer

Dorm-room beboere sandsynligvis ikke har plads til frosne købmandsvarer, men college studerende, der bor i en lejlighed eller i et hus, vil helt sikkert have plads til frosne fødevarer. Undgå oplagring af din fryser med premade frosne måltider -- de har tendens til at være fyldt med kalorier, kolesterol og natrium. I stedet laver en kæmpe portion mad i weekenden og fryse det selv i plastbeholdere. Idéer chili, kylling bryst og lasagne -- alle tre måltider er nemme at lave, fryse og genopvarmning. Andre fryser fødevarer til at holde på hånden omfatter vafler, frosne grøntsager og frossen frugt til smoothies.

Drikkevarer

Snarere end at købe vand på flaske, holde en vand-filtrering kande i dit mini køleskab. Selv om det tager op værdifuld plads, kande forhindrer dig i at afskalning ud penge på flaske vand hver uge. Sammen med vand, kan du også holde sodavand, iste og juice kasser på hånden. Holde bare en eller to af hver drikkevarer i køleskabet i en time for at spare plads.

Om Forfatteren

Krista Sheehan er et registreret sygeplejerske og professionel forfatter. Hun arbejder i en neonatal intensive care unit (NICU) og hendes tidligere sygepleje erfaring omfatter geriatri, pulmonale lidelser og hjemmesygepleje. Hendes faglige skrivning arbejder primært fokusere på de emner, der af fysiske sundhed, fitness, ernæring og positive ændringer i livsstil.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære