Sund Kost >> Ernæring

Hvad Gør Collard Greens Gør ved Kroppen?

Skrevet af Don Amerman; Opdateret: 06 December, 2018

Collard greens, lange en fast bestanddel af down-home Sydlige madlavning, er stort set overset af kokke og forbrugere uden for Syd. I betragtning af den ernæringsmæssige rigdomme, der er indeholdt i collards " mørke grønne blade, det er uheldigt, at flere Amerikanere er ikke forbruge dem på regelmæssig basis. Collards er en del af korsblomstrede grøntsager familien, som også omfatter broccoli, kål, blomkål, grønkål og rosenkål. Mere betydeligt, collards overgå mange af deres andre korsblomstrede grøntsager i form af ernæringsmæssige værdi.

Ernæringsmæssige Sammensætning

Collard greens er fyldt med sunde vitaminer og mineraler, der tilbyder en af de rigeste vegetabilske fødevarer kilder til calcium. En kop kogt collards indeholder 266 gram calcium, omtrent den samme mængde calcium som en kop mælk, i henhold til "Fødevarer Og Ernæring Encyklopædi." Harvard School of Public Health anbefaler også, collards som en kilde til calcium til dem, der er laktose intolerant eller simpelthen ikke kan lide mælk. Den oxalat -- et salt af oxalsyre-i rå collards kan hæmme optagelsen af det calcium, men kogende de grønne i mindst seks minutter overvinder absorbability problem, som tillader gæster at få gavn af alle de grøntsager ' s indhold af kalk. Collards er også rig på en bred vifte af fytokemikalier -- plante forbindelser med ansete medicinske egenskaber-herunder alfa-caroten.

En kop hakkede, kogte collards indeholder 4 gram protein 9.3 gram kulhydrater, 0.68 gram fedt 5.3 gram kostfibre, ifølge USDA National Nutrient Database for Standard Reference. Andre mineraler i en kop collards omfatter 220 gram kalium, 57 gram fosfor, 38 gram magnesium, 30 gram natrium og 2.2 gram jern. Collards er også rig på flere vigtige vitaminer, med 15,417 Internationale enheder af vitamin A pr kop, 36 mg C-vitamin, 177 µg folat og 836 mikrogram vitamin K. Hvis du ser på dit kalorieindtag, vil du blive glad for at erfare, at en kop collards har kun 49 kalorier.

Hjælpe Med At Bekæmpe Kræft

I et follow-up studie, at den Nationale Sundhed og Ernæring Undersøgelse Survey III, eller NHANES III, et team af AMERIKANSKE forskere analyseret dødelighed data til at bestemme hvad, hvis nogen, link kan findes mellem at spise fødevarer med højt indhold af alfa-caroten, og risikoen for lungekræft. I en rapport i Marts 2011-udgaven af "Archives of Internal Medicine," forskere har rapporteret, at studere emner, der spiste store mængder af gul-orange og mørkegrønne grøntsager, alle højt i alfa-caroten, havde en signifikant lavere risiko for lungekræft. Collards er en af de rigeste kilder til alfa-caroten.

Den igangværende Black Women 's Health Study har afdækket endnu et bevis på, collards' anticancer fordele, ifølge en Reuters rapport. Data fra undersøgelsen viser, at en kost rig på gulerødder og korsblomstrede grøntsager, herunder collards, kan reducere risikoen for brystkræft, især en aggressiv form af sygdommen er almindeligt forekommende i Afrikansk-Amerikanske kvinder.

Lavere Risiko For Grøn Stær

Et hold af internationale oftalmologi forskere undersøgt sammenhængen mellem indtagelse af forskellige frugter og grøntsager og forekomst af glaukom i en studiegruppe bestående af 1,155 ældre kvinder. Forskere fandt, at risikoen for grøn stær var 69 procent lavere hos kvinder, der spiste mindst en portion collards eller grønkål per måned, sammenlignet med dem, der spiste grøntsager, mindre ofte. I en artikel i juni 2008 udgaven af "The American Journal of Ophthalmology," siger forskerne, at deres resultater støtter behovet for yderligere forskning for at undersøge de mekanismer, der er involveret.

En Advarsel

På trods af deres høje niveau af næringsstoffer, collard greens er ikke for alle. Certificeret ernærings-konsulent, Phyllis A. Balch, forfatter af "Recept for Kosten Wellness," siger mennesker med en historie af nyre sten skal minimere deres forbrug af collards og andre oxalat-indeholder korsblomstrede grøntsager. Oxalat kan bidrage til dannelsen af nyresten, siger Balch.

Om Forfatteren

Don Amerman har tilbragt hele sin professionelle karriere i det redaktionelle område. I mange år var han redaktør og skribent for Journal of Commerce. Siden 1996 har han været freelance fuld tid, på at skrive for et stort antal af trykte og online-udgivere, herunder Gale Group, Charles Scribner ' s Sons, Greenwood Publishing, Rock Hill Værker og andre.

ADVERT

Mest populære